X500 SOROZAT SELECT

KIEMELKEDŐ FUNKCIÓK - Mindenhová befér: Ezek a nagy gyepterületre tervezett fűnyíró traktorok a munkavégzéshez szükséges minden erőt és kényelmet biztosítják.  Ha maximális teljesítményre és erőre van szüksége, akkor válassza az X500 sorozatot. Az alacsony súlypontjával, a nagy tengelytávjával és a differenciálzárjával tökéletes gép.

Valamennyi X500-as fűnyírótraktorhoz: akár 4 év garancia; a harmadik és negyedik évre vagy a maximum 500 üzemórára (attól függően , amelyik hamarabb bekövetkezik) vonatkozó garancia kiterjesztésre a szokásos kétéves garancián felül kerül sor, feltéve, hogy az üzemóra a 2. garanciális év végén 500 üzemóra alatt van, valamint ezen garanciális időszak alatt a gépet egy hivatalos John Deere márkaszervíz szervizelte a kezelési útmutatásban szereplő karbantartási terv szerint, eredeti John Deere alkatrészek felhasználásával. Az X500-as sorozatú fűnyírók nagyüzemi használata esetén a garancia 12 hónap.

akár 4 év garancia, házikerti használatra

6 221 000,-Ft + ÁFA
(7 900 670,-Ft)

John Deere X590 fűnyíró traktor + CLS-G 450M (450 L-es) tartályos fűgyűjtő

Ajánlott gyepterület: 8000+ m²

Sebesség (előre/hátra) km/h: 11,6/8,4

Kaszaház: 48 Accel Deep™ (122 cm / 48 in)

Motor, névleges teljesítmény, kW (LE): 16,7 (22,7)

Kaszahajtás-kapcsolás: elektromos

Ülés: Deluxe magas háttámlás

 

HATÉKONY MOTOR ÉS ERGONOMIKUS KIALAKÍTÁS
Az egyenletes járású, kéthengeres V-twin motor az Ön szívét is meg fogja dobogtatni (X135R, X155R, X165). A magas háttámlás ülés az X125, X135R, X155R és X165 modellen alapfelszereltség.

 

OLDALKIDOBÁSOS EDGE KASZAHÁZAK
Ezek a masszív, sokoldalú kaszaházak az X105, X125 és X165 modell alapfelszereltségéhez tartoznak, valamint mosó tömlőcsatlakozóval is el vannak látva a használatot követő könnyű tisztításhoz.

 

KORSZERŰ MŰSZERFAL
A személyautókból megszokott, jól áttekinthető műszerfal háttérvilágítással van ellátva, így a körülményektől függetlenül jól látható. Az általános elrendezéséből eredően fontos tájékoztatást nyújt a gépkezelő figyelmének elterelése nélkül. Személygépkocsikra jellemző vezethetőség: Szervókormányzás és hidraulikus működtetésű kaszaház a könnyű munkavégzés érdekében (X370, X584, X590).

KÖNNYŰ ÉS KÉNYELMES HASZNÁLAT
A Twin Touch kétirányú hidrosztatikus pedállal könnyen szabályozható a traktor haladási iránya és sebessége anélkül, hogy a lábát fel kellene emelnie a padlóról.

 

EGYENLETES JÁRÁSÚ V-TWIN MOTOR
A V-twin motort elektronikus üzemanyag-befecskendezés jellemzi (EFI). A gyors indítás és a maximális fűnyírási teljesítmény érdekében állandó fordulatszám szabályozással van ellátva (X590).

 

MÉG KÉNYELMESEBB ÜLÉSEK
Élje át a lehető legkényelmesebb vezetés élményét. A Deluxe kivitelű (X300 sorozat) és a Delux kivitelű magas háttámlás ülés (X500 sorozat) a fűnyírást a terepviszonyoktól függetlenül élvezetes időtöltéssé teszi.

KÖNNYŰ ÜRÍTÉS
A hátsó fűgyűjtő ürítése könnyen elvégezhető a vezetőülésből (X350R, X135R, X155R).

 

SEBESSÉGTARTÓ AUTOMATIKA
Ez a népszerű funkció a fűnyíró traktorok esetében is ugyanolyan hasznos, mint az autóknál! Egyszerű gombnyomással ki-be kapcsolható.

 

NAGY KAPACITÁSÚ FŰGYŰJTŐ
A 300 literes térfogat kevesebb megállást és gyorsabb munkavégzést jelent. Az X115R, X135R és X155R modellen alapfelszereltség.

ELEKTRONIKUS ÜZEMANYAG SZINTJELZŐ
A műszerfalon elhelyezett, áttekinthető, személygépjárművekre jellemző kijelző mutatja, hogy mennyi üzemanyag áll még az Ön rendelkezésére. Minden körülmények között jól látható.

 

A NYÍRÁSMAGASSÁG BEÁLLÍTÁSA
A nyírásmagasság a praktikus forgatógombbal 6 mm-es fokozatokban szabályozható – mindezt az ülés kényelméből.

 

OPTIMÁLIS "LEGJOBB NYÍRÁS"CÉLZÓNA
A kijelzőn leolvashatja a kiemelkedő nyírásminőséghez szükséges optimális motorfordulatszámot. Maradjon mindig a legjobb nyírászónában.

 

A JÓTÁLLÁS FELTÉTELE minden tolókaros gép és fűnyíró traktor típus esetében, hogy a jótállási időszak alatt a KITE Zrt. szakszerzivével kell a szervizeket elvégeztetni, gyári alkatrészek felhasználásával!