John Deere X590 fűnyíró traktor + CLS-G 450M (450 L-es) tartályos fűgyűjtő

AKCIÓ 2024.05.31-ig, vagy az AKCIÓS KÉSZLET EREJÉIG!

Motor típusBenzines (levegőhűtéses) Kawasaki
Névleges teljesítmény, kW (LE)16,7 kW (22,7)
Lökettérfogat, cm³726
Hengerek száma2 hengeres, (V-twin, OHV)
Üzemanyagtartály-térfogat, liter16,7
SebességváltóHidrosztatikus
JárószerkezetKétkerék-hajtás (Twin Touch™ pedálok)
Sebességtartó automatikavan
Előre/hátra, km/h11,6/8,4
KormányzásKétkerék-kormányzás
Le nem nyírt kör sugara, cm68,6
Kaszaház48 Accel Deep™ (122 cm / 48 in)
Mulcskészlet Opció
Nyírásmagasság, mm25-102
Kaszaház emelőrendszerhidraulikus
Kaszahajtás kapcsoláselektromos
Fűgyűjtő térfogat, literopció
Ülés típusadeluxe magas háttámlás
Első abroncsméret 16x6,5-8
Hátsó abroncsméret 24x9,5-12
Magasság (üléssel együtt), mm1400
Hossz teljes, mm (fűgyűjtővel)2010 (2550)
Szélesség, mm1600
Tömeg, kb., kg381

Akciós ár:
4 700 000,-Ft + ÁFA
(5 969 000,-Ft)

akár 4 év garancia, házikerti használatra

További információk

Mindenhová befér: ezek a nagy gyepterületre tervezett fűnyírótraktorok a munkavégzéshez szükséges minden erőt és kényelmet biztosítják. A sorozat modelljei lenyűgöző funkciókat és egyszerű kezelhetőséget kínálnak. Ha maximális teljesítményre és erőre van szüksége, akkor válassza az X500 sorozatot. Az alacsony súlypont, a hosszú tengelytáv és a differenciálzár ezeket a fűnyírótraktorokat tökéletes többcélú géppé teszi.

Megbízható, nagy teljesítményű motor

A csendes üzemelésű, elektronikus üzemanyag-befecskendezésű, (EFI) V-twin, 2 hengeres Kawasaki motor a szabadalmaztatott iTorque™ rendszer segítségével nagyobb nyomatékkal és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztással rendelkezik. A kategóriájában egyedülálló Electronic throttle control segítségével a még vastag, sűrű vagy magas fű vágása esetén is biztosítható a kiváló nyírásminőség és a kívánt munkasebesség. Levegőszűrő rendszere 2-féle szűrőbetéttel (egy belső biztonsági szűrővel, és egy külső szűrőbetéttel is) rendelkezik, mely növeli a motor élettartamát.

A 122 cm-es (48 in) kaszaház kiváló nyírásminőséget és költséghatékonyságot biztosít

Nincsenek élek és sarkok, ahol a nyesedék lerakódhat, ezzel is folyamatosan biztosítva a nyírásminőségét. A mélyebb kaszaház és a nagyobb ürítőnyílás biztosítják a nyesedék gyorsabb, egyenletesebb kiáramlását a kaszaházból és lehetővé teszik, hogy nagyobb sebességnél vagy nehezebb körülmények között (mint pl: vastag, enyhén nedves vagy sűrű fű vágása esetén) is megmaradjon a kiváló vágási minőség. A speciális formatervezés extra stabilitást és tartósságot biztosít. A kaszaház az egyszerű és gyors tisztítás érdekében mosó csatlakozóval is rendelkezik. A CLS-G 450M fűgyűjtő rendszer az optimalizált légáramlásnak köszönhetően még száraz területen is jelentősen csökkenti a keletkező por mennyiségét és hatékonyan tömöríti a nyesedéket.

Kényelmes kezelőtér

Egyszerűen kezelhető, ergonomikusan elhelyezett, színkódolt kezelőszervek, szervokormány, hosszú munkaórákon keresztül is kényelmes magas háttámlás Deluxe ülés, hidrosztatikus sebességváltó Twin Touch™ pedálokkal, sebességtartó automatika, hidraulikus kaszaházemelő rendszer, elektromos késhajtás-kapcsolás, áttekinthető és jól látható műszerfal, "optimális nyírás" célzóna, elektronikus üzemanyagszint-jelző, kezelőülésből kényelmesen állítható nyírásmagasság.

Beépített nyugalom

Akár 4 év garancia. A harmadik és negyedik évre vagy a maximum 500 üzemórára (attól függően, amelyik hamarabb bekövetkezik) vonatkozó garancia kiterjesztésre a szokásos kétéves garancián felül kerül sor, feltéve, hogy az üzemóra a 2. garanciális év végén 500 üzemóra alatt van, valamint ezen garanciális időszak alatt a gépet egy hivatalos John Deere márkaszerviz szervizelte a kezelési útmutatásban szereplő karbantartási terv szerint, eredeti John Deere alkatrészek felhasználásával.