Peruzzo Rotovac vontatott seprőgép

TípusRotovac 1600
Munkaszélesség, cm150
Traktorigény22 kW / 30 LE
Súly, kg560
Tartálytérfogat1800 liter
Méret (Szé x Ho x Ma), mm1800 x 2100 x 1500

További információk

A Rotovac seprő- és felszedő gép egy nagyszerűen kihasználható berendezés, amely a vízszintes tengelyű kefehengerével jól felszedi a faleveleket és s fenyőtűket, a levágott füvet, a gyepszellőztetés során feltépett elhalt réteget, a papírhulladékot és egyéb apró hulladékokat. A gép maghajtása a traktor kardántengelyével biztosított, de rendelhető vontatott és hátsó 3-pontra függesztett kivitelben is. A hidraulikus munkahengerrel nyitható gyűjtőtartály tartalma a talajra üríthető.

A Rotovac géppel utcaseprés is végezhető, amikor is az útszegélyből a hidraulikus meghajtású oldalsó seprőkefe jól kisepri és a vízszintes seprő elé tereli a szemetet. Ez a legkedvezőbb megoldás a tél után az utak szegélyében összegyűlt maradék síkosságmenetesítő anyag (homok, kőzúzalék stb.) tavaszi takarításkori egyszerű gyors összeszedésére. Ez a seprő egy gazdaságos megoldása a települési utcák takarításának is, ilyenkor porszűrővel is felszerelhető.

A Peruzzo S.r.l. gépgyártó üzem mezőgazdasági és professzionális gyepkarbantartó gépek gyártására szakosodott. A Peruzzo az egyik első ipari vállalat, amely felismerte a modern gyepkarbantartással kapcsolatos igényeket és ennek megfelelően csúcsminőségű termékek gyártására rendezkedett be. A vásárlók által elvárt folyamatos innovációnak, kutatásnak és termékfejlesztésnek, valamint a neves traktorgyártókkal való szoros együttműködésnek köszönhetően a Peruzzo termékek a világ minden táján kiemelkedő helyet foglalnak el a piacon.