John Deere X950R professzionális fűnyíró traktor

John Deere X950R fűnyíró traktor 122 cm-es (48”) kaszával, fűgyűjtővel, garanciális időszakon belül (2 év) maximum 400 üzemóráig ingyenes kötelező szervizzel, házhozszállítással, és gépkezelői oktatással, közúti vizsgáztatás lehetőségével.

A termékről bővebben

Motor típus (gyártó)Diesel (Yanmar)
Maximális névleges teljesítmény az ISO 97/68/EK szerint, LE (kW)*25,2 (18,5) 3100 min-1 fordulaton, PS
Nettó motorteljesítmény az ECE-R24 szerint, LE (kW)*24 (18) 3300 min-1 fordulaton, PS
Hengerek száma3
Lökettérfogat, cm³1116
Üzemanyagtartály-térfogat, liter20,4
Sebességváltó típusHidrosztatikus
JárószerkezetTwin Touch kétirányú menetpedál, kétkerék-hajtás
Max. sebesség km/h (mph), előremenetben14,5 (9)
Max. sebesség km/h (mph), hátramenetben9,7 (6)
Sebességtartó automatika Alapkivitel
DifferenciálzárAlapkivitel, hidraulikus kapcsolású differenciálzár
FékekBelső nedvestárcsa
Kihelyezett hidraulika szelepek (SCV-k)Egykaros, kétfunkciós hidraulika szelep
Hidraulikus olajáram, l/min18
Szervókormányzás típusElső kétkerék-kormányzás
Fordulási sugár, cm (coll)183, bal (72); 155, jobb (61)
Kaszaház típusPréselt acél, lekerekített perem
TLT kapcsolásElektromos járószerkezet-kuplung
Kaszaház emelés/süllyesztésHidraulikus
Nyírásmagasság, mm (coll)13 fokozat, 25 – 112 (1 – 4,5)
Nyírásszélesség, cm (coll)122 (48) / 137 (54) / 152 (60)
Kések száma2
Fűgyűjtő típusOpciók: Alacsony, vagy magas ürítés
Térfogat, liter570 (alacsony ürítés) / 650 (magas ürítés)
Maximális emelési magasság, mm (coll)Magas ürítés: 2037 (80,2)
Tartály szintjelzőVan
Ülés típusa Magas háttámlás professzionális komfort ülés
Hossz, mm (coll)Alacsony ürítés: 3382 (133) Magas ürítés: 3449 (135.8)
Magasság fülke nélkül, mm (coll)Bukókeret lecsukva: 1706 (67) Bukókeret felnyitva: 2078 (82)
Magasság fülkével, mm (coll)1938 (76)
Súly, kg (lb) üzemanyag és kaszaház nélkülAlacsony ürítés: 822 (1812) Magas ürítés: 1014 (2235)
Szélesség, kaszaház nélkül, mm (coll)1180 (46)
Hasmagasság, mm (coll)145 (5.7)
Tengelytáv, mm (coll)1470 (58)
Első gumiabroncsok 18 x 8,5 – 8
Hátsó gumiabroncsok 26 x 12 –12
BiztonságFűnyírás hátramenetben opció (RIO)

2 év jótállás, üzemóra megkötés nélkül

További információk

A John Deere X950R professzionális felhasználásra tervezett, robosztus felépítésű, ugyanakkor egész nap kényelmes munkavégzést biztosító fűnyíró traktor, mely sok-sok éven keresztül garantálja a nagy méretű (8000 m2 feletti) zöldterületek, parkok, sportpályák rendszeres, ugyanakkor költséghatékony karbantartását. A minőségi alkatrészek csökkentik az állásidő kockázatát, hosszútávon is ellenállnak a megnövekedett terheléseknek és alacsonyabb működési költséget biztosítanak. Igény esetén közúti forgalomba helyezhető.

A 25,2 LE (18,5 kW) teljesítményű, megbízható, 3 hengeres Yanmar dízelmotor nagy nyomatékkal és öntöttvas hengerperselyekkel rendelkezik a tartós igénybevétel és a hosszú élettartam érdekében. A hidrosztatikus sebességváltó, a szabadalmaztatott Twin Touch™ pedálok, a sebességtartó automatika, a differenciálzár, a nagy terhelésre méretezett bolygóműves véglehajtások egyaránt hozzájárulnak a rendszeres, egész napos kényelmes és biztonságos munkavégzéshez. A megnövelt szervizperiódusok, az alacsony karbantartási- és üzemeltetési költségek biztosítják a gyors megtérülést és a magas maradványértéket. A napi karbantartási- és szervizpontok könnyen elérhető helyen találhatóak.

A 122 cm-es (48 in) HC (High Capacity) kaszaház (opcionálisan 137 cm-es (54 in) HC kaszaházzal is igényelhető) mélyebb kialakítása és a nagy ürítőnyílás lehetővé teszi, hogy nagyobb sebességnél vagy nehezebb körülmények között (mint pl: vastag, enyhén nedves, magas vagy sűrű fű vágása esetén) is megmaradjon a kiváló vágási minőség és kapacitás. A hidraulikus kaszaházemelés és a kezelőállásról állítható vágásmagasság egyszerű és gyors munkavégzést biztosít. A kaszaház a gyors tisztítás érdekében mosó csatlakozóval van ellátva. A John Deere X950R professzionális fűnyíró traktor kategóriájában az egyik legnagyobb méretű fűgyűjtő tartállyal rendelkezik (alapfelszereltségként alacsony ürítős 570 literes vagy opcionálisan 650 literes magas ürítős fűgyűjtők). Speciális kialakításának köszönhetően a magas ürítős fűgyűjtő emelés közben hátra is tolódik, ezért a konténer vagy rakfelület közepére ürít, így azt könnyű egyenletesen és teljesen megtölteni. Minden hidraulikavezeték és tartozék védett a sérülések elkerülése érdekében, ez különösen fontos pótkocsikra történő magas ürítés esetén. A fűgyűjtő acél vázkerettel rendelkezik a hosszú élettartam érdekében. A "fűgyűjtő nyomkövetési" technológia jóvoltából a kerítések, falak és egyéb akadályok mellett történő fűnyírás egyszerűen és biztonságosan végezhető. A fűgyűjtő telítettségét a műszerfalon található visszajelző lámpán kívül hangjelzés is kíséri (a hangjelzés 5 sípoló hang után kikapcsol, hogy ne zavarja a kezelőt vagy a környezetet).

A kényelmes, egész napos munkavégzésre tervezett kezelőtér csökkenti a gépkezelő leterheltségét. A minden irányban bőséges lábtér, a dönthető kormányoszlop, az ideális pozícióba állítható magas háttámlás Deluxe ülés, az ergonómikusan elhelyezett, színkódolt kezelőszervek, a hidraulikus szervo kormányzás, a digitális kijelzésű műszerfal és a multifunkcionális kezelőkar (joystick - mely alapfelszereltség az X950R fűnyíró traktoron - lehetővé teszi a kaszaház gyors felemelését, süllyesztését (pl: járdaszegély esetén), a fűgyűjtő emelését, süllyesztését, ürítését) egyaránt hatékonyan támogatják a mindennapos munkavégzést.

Professzionális, gyors és költséghatékony szervizszolgáltatás. A Kite Zrt. - a John Deere egyetlen hivatalos magyarországi új traktor-értékesítési és szervizpartnereként - egyedülálló kapacitással és gyors alkatrészellátással rendelkezik. Ne kockáztasson! A nem megfelelő szerviz a garanciális időszak megszűnésével és a traktor élettartamának csökkenésével járhat. A magas műszaki biztonság érdekében az általunk elvégzett munkákra garanciát vállalunk.