John Deere X940 professzionális fűnyíró traktor

Motor típus (gyártó)Diesel (Yanmar)
Névleges motorteljesítmény LE (kW)24,5 (18)
Hengerek száma3
Lökettérfogat, cm³903
Üzemanyagtartály térfogat, liter19,7
Sebességváltó típusHidrosztatikus
JárószerkezetTwin Touch kétirányú menetpedál, kétkerék-hajtás
Max. sebesség km/h (mph), előremenetben13,7 (8,5)
Max. sebesség km/h (mph), hátramenetben 9,7 (6)
Sebességtartó automatikaAlapkivitel
DifferenciálzárAlapkivitel
FékekBelső nedvestárcsás
Kihelyezett hidraulika szelepek (SCV-k)2 pár kettős működésű
Hidraulikus olajáram, l/min21,6
Szervókormányzás típusElső kétkerék-kormányzás
Kaszaház típusPréselt acél, lekerekített perem
TLT kapcsolásElektro-hidraulikus
Kaszaház emelés/süllyesztésHidraulikus
Nyírásmagasság, mm (coll)25 – 133 (1-5,25)
Nyírásszélesség, cm (coll)122 (48) / 137 (54) / 152 (60)
Kések száma3
FűgyűjtőOpcionális
Térfogat, liter500
Hossz, mm (coll)1910 (75)
Magasság fülke nélkül (felhajtott bukókerettel), mm (coll)1980 (78)
Magasság fülkével, mm (coll)1890 (74,3)
Súly, kg (lb) üzemanyag és kaszaház nélkül472 (1042
Szélesség, kaszaház nélkül, mm (coll)1190 (47)
Hasmagasság, mm (coll)180 (7,1)
Első gumiabroncsok18 × 8.50-8
Hátsó gumiabroncsok26 × 12.00-12
Biztonságfűnyírás hátramenetben opció (RIO)

6 002 000,-Ft + ÁFA
(7 622 540,-Ft)

2 év jótállás, üzemóra megkötés nélkül

További információk

A strapabíró X900 szériához tartozó modellek a teljesítmény, a könnyű kezelhetőség és a kényelem tökéletes kombinációját kínálják. Ideális választás települések, önkormányzatok, professzionális gyepápolási szakemberek és felhasználók részére, ahol fontos a megbízhatóság, a sokoldalú felhasználhatóság és a precíz, gyors, költséghatékony munkavégzés. Az X940 modell mellsőkerék-hidraulikus szervokormányzással és kétkerékhajtással rendelkezik. A tempomat és a differenciálzár egyaránt alapfelszereltség.

A géptest teljes hosszúságában végigfutó, hegesztett acél alváz maximális szilárdságot biztosít. A kezelő biztonsága érdekében valamennyi X940-es szériájú traktor (X940; X948;X949) fel van szerelve borulásvédő kerettel (roll-over protection system (ROPS)). A keret szükség esetén (pl: fák alatti munkavégzés, stb.) lehajtható - opcionálisan fülkével is rendelhető. Igény esetén közúti forgalomba is helyezhető.

Az egésznapos munkavégzésre tervezett, megbízható, folyadékhűtéses, 3-hengeres Yanmar dízelmotor nagy nyomatékot garantál valamennyi munkaeszköz meghajtásához. A kiváló égési hatékonyság csökkenti a károsanyag kibocsátást és az üzemanyag-fogyasztást, teljes mértékben megfelel az Európai Unióban érvényes károsanyag-kibocsátási előírásoknak (EU STAGE V). Az áttervezett motorburkolat növeli a légáram hatékonyságát és csökkenti az üzemi hőmérsékletet. Professzionális felhasználásra, erős igénybevételre tervezett levegőszűrő rendszere 2 féle szűrővel (egy belső biztonsági szűrővel, és egy külső előszűrővel - ez a szűrő a szennyeződések 90-95 %-át eltávolítja, mielőtt azok elérnék a papírbetétes szűrőt) rendelkezik, mely hatékonyan segíti a folyamatos munkavégzést és növeli a motor élettartamát. A műszerfalon visszajelzőfény jelzi, ha a szűrőbetétet cserélni kell. A hidrosztatikus sebességváltó, a szabadalmaztatott Twin Touch™ pedálok, a sebességtartó automatika, a differenciálzár, a nagy terhelésre méretezett bolygóműves véglehajtások egyaránt hozzájárulnak a kényelmes és biztonságos munkavégzéshez. A megnövelt szervizperiódusok, az alacsony karbantartási- és üzemeltetési költségek biztosítják a gyors megtérülést és a magas maradványértéket.

A napi karbantartási- és szervizpontok könnyen elérhető helyen találhatók.

Az X940 fűnyírótraktorhoz opcionálisan választható kaszaházak professzionális felhasználásra, nagy igénybevételre, hosszú élettartamra lettek kifejlesztve. Nincsenek élek és sarkok ahol a nyesedék lerakódhat. A mély kialakítás és a nagy ürítőnyílás lehetővé teszi, hogy nagyobb sebességnél vagy nehezebb körülmények között (mint pl: vastag, enyhén nedves, sűrű, vagy magas fű vágása esetén) is megmaradjon a kiváló vágási minőség és kapacitás. A vágásmagasság a vezetőülésből gyorsan és egyszerűen, 6 mm-es fokozatokban állítható. Ez lehetővé teszi, hogy a körülményekhez jobban igazodó, precízebb nyírásminőség és ezáltal szebb zöldfelület jöjjön létre. A 137 és a 152 cm-es HC (High Capacity) professzionális kaszaházak autoconnect változatban is igényelhetők. A kaszaházak az egyszerű és gyors tisztítás érdekében mosó csatlakozóval is rendelkeznek. Az opciós MulchControl™ funkció lehetővé teszi az átkapcsolást mulcsozás és oldalkidobás között. A fűgyűjtő opcionálisan választható.

A kényelmes, kezelőtér csökkenti a gépkezelő leterheltségét. A minden irányban bőséges lábtér, a dönthető kormányoszlop, az ideális pozícióba állítható magas háttámlás Deluxe ülés, az ergonómikusan elhelyezett, színkódolt kezelőszervek, a hidraulikus szervo kormányzás, és a digitális kijelzésű műszerfal egyaránt hatékonyan támogatják a mindennapos munkavégzést.

Az opcionálisan rendelhető kiegészítők (pl: első- és hátsó 3- pont függesztő szerkezet, első- és hátsó TLT, közúti lámpa készlet, hátsó csatlakozó vonófej- és vonórúd készlet, stb.) és munkaeszközök (pl: pótkocsi, tolólap, hómaró, seprőgép, sószóró-, permetező-, talajművelőgépek, stb.) széleskörű alkalmazhatóságot biztosítanak.

A Kite Zrt. - a John Deere egyetlen hivatalos magyarországi újtraktor-értékesítési- és szervizpartnereként - egyedülálló kapacitással és gyors alkatrészellátással rendelkezik. Ne kockáztasson! A nem megfelelő szerviz a garanciális időszak megszűnésével és a traktor élettartamának csökkenésével járhat. A magas műszaki biztonság érdekében az általunk elvégzett munkákra garanciát vállalunk.