John Deere X350R fűnyíró traktor

AKCIÓ 2024.05.31-ig, vagy az AKCIÓS KÉSZLET EREJÉIG!

Motor típusBenzines (levegőhűtéses) Kawasaki
Névleges teljesítmény, kW (LE)14,1 (19,2)
Lökettérfogat, cm³726
Hengerek száma2 hengeres, (V-twin, OHV)
Üzemanyagtartály-térfogat, liter7,5
SebességváltóHidrosztatikus
JárószerkezetKétkerék-hajtás (Twin Touch™ pedálok)
Sebességtartó automatikavan
Előre/hátra, km/h8,9/5,2
KormányzásKétkerék-kormányzás
Le nem nyírt kör sugara, cm58
Kaszaházhátsó kidobásos (107 cm / 42 in)
Mulcskészlet csak mulcsbetét
Nyírásmagasság, mm25-102
Kaszaház emelőrendszerpedálos
Kaszahajtás kapcsoláselektromos
Fűgyűjtő térfogat, liter300
Ülés típusadeluxe
Első abroncsméret 15x6-6
Hátsó abroncsméret 20x10-8
Magasság (üléssel együtt), mm1170
Hossz, teljes, mm2520
Szélesség, mm1180
Tömeg, kb., kg314

Akciós ár:
2 300 000,-Ft + ÁFA
(2 921 000,-Ft)

akár 4 év garancia, házikerti használatra

További információk

Mindenhová befér: Ezek a nagy gyepterületre tervezett fűnyírótraktorok a munkavégzéshez szükséges minden erőt és kényelmet biztosítják. Az X300 sorozat modelljei lenyűgöző funkciókat és egyszerű kezelhetőséget kínálnak. Az alacsony súlypont, a hosszú tengelytáv és a differenciálzár ezeket a fűnyírótraktorokat tökéletes többcélú géppé teszi. A Twin Touch kétirányú hidrosztatikus pedálokkal könnyen szabályozható a traktor haladási iránya és sebessége anélkül, hogy a lábát fel kellene emelnie a padlóról.

Megbízható, tartós motor

A csendes járású, elektronikus üzemanyag-befecskendezésű (EFI) V-twin 2 hengeres Kawasaki motor a szabadalmaztatott iTorque™ rendszer segítségével nagyobb nyomatékkal és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztással rendelkezik.

Extra kényelmes ülések

Próbálja ki a legkényelmesebb vezetés élményét. A Deluxe kivitelű ülés a fűnyírást a terepviszonyoktól függetlenül élvezetes és kényelmes időtöltéssé teszi.

Könnyű kormányozhatóság

A minőségi anyagokból készült precíz kormánymű és a 41 cm-es sugarú fordulókör kiváló manőverezési lehetőséget biztosít, mellyel Ön könnyedén ki tudja kerülni az akadályokat még szűk területen is.

Speciálisan kialakított Accel Deep kaszaház

Nincsenek élek és sarkok ahol a nyesedék lerakódhatna, ezzel is folyamatosan biztosítva a nyírás minőségét. A mélyebb kaszaház és a nagyobb ürítőnyílás biztosítják a nyesedék gyorsabb kiáramlását a kaszaházból és lehetővé teszik, hogy nagyobb sebességnél vagy nehezebb körülmények között (mint pl: vastag, nedves vagy sűrű fű vágása esetén) is megmaradjon a kiváló vágási minőség. A kaszaházhoz opcióként rendelhető mulcsszabályozó segítségével a gépkezelő menet közben, egy egyszerűen működő karral válthat oldalsó kidobásról mulcsozásra (és vissza).

Csatlakoztatható munkaeszközök

Só- és műtrágyaszóró, tolólap, fűgyűjtő, seprőgép gyűjtőtartállyal, hómaró, pótkocsi, gyepszellőztető, stb.

Beépített nyugalom

Akár 4 év garancia: a harmadik és negyedik évre vagy a maximum 300 üzemórára (attól függően, melyik következik be hamarabb) vonatkozó garancia kiterjesztésére a szokásos kétéves garancián felül kerül sor, feltéve, hogy az üzemóra a 2. garanciális év végén 300 üzemóra alatt van, valamint ezen garanciális időszak alatt a gépet egy hivatalos John Deere márkaszerviz szervizelte a kezelési útmutatásban szereplő karbantartási terv szerint, eredeti John Deere alkatrészek felhasználásával.