John Deere X127 fűnyíró traktor

AKCIÓ 2024.05.31-ig, vagy az AKCIÓS KÉSZLET EREJÉIG!

Motor típusBenzines (levegőhűtéses)
Névleges teljesítmény, kW (LE)12,36 (16,9)
Lökettérfogat, cm³656
Hengerek számaKettő (V-Twin, OHV)
Üzemanyagtartály-térfogat, liter9
SebességváltóHidrosztatikus
JárószerkezetKétkerék-hajtás
Sebességtartó automatikavan
Előre/hátra, km/h8,9/5,2
KormányzásKétkerék-kormányzás
Le nem nyírt kör sugara, cm63,5
Kaszaház42 Edge™ (107 cm / 42 in) oldalsó kidobásos
Mulcskészlet Opció
Nyírásmagasság, mm25-102
Kaszaház emelőrendszerkézi
Kaszahajtás kapcsolásMechanikus
Fűgyűjtő térfogat, literOpció
Ülés típusaStandard, magas háttámlás
Első abroncsméret 15x6-6
Hátsó abroncsméret 20x8-8
Magasság (üléssel együtt), mm1120
Hossz, teljes, mm1770
Szélesség, mm1180
Tömeg, kb., kg205

Akciós ár:
1 180 000,-Ft + ÁFA
(1 498 600,-Ft)

akár 3 év garancia, házikerti használatra

További információk

A több modellváltozattal, valamint a választható funkciók és opciós tartozékok gazdag választékával az X100 sorozat minden igényt kielégít. Ezek a 3000–6000 m² gyepterületre tervezett masszív fűnyírótraktorok hosszú évek problémamentes üzemeltetésére lettek kifejlesztve, továbbá a kiváló nyírásminőséget rendkívül könnyű kezelhetőséggel kombinálják. A megújult motortér-kialakítás nagyobb hűtőlevegő-beáramlást, ugyanakkor alacsonyabb zajkibocsátást eredményez.

A John Deere X127 fűnyíró traktor egyesíti magában a megbízhatóságot, a tartósságot és az erőt. Az acél vázkeret és az öntöttvas első tengely kiváló stabilitást nyújt. Akár 5000 m2 nagyságú gyepfelület gondozására is alkalmas.

Megbízható, hosszú élettartamú, alacsony zajkibocsátású motor

A 656 cm3-es, két hengeres V-Twin motor nagy teljesítményt, nyomatékot és alacsonyabb üzemanyag fogyasztást biztosít. A nyomó olajzású kenés és az olajszűrő növeli a motor élettartamát. A rendszeres karbantartási- és szervizpontok könnyen elérhető helyen találhatóak.

Speciálisan kialakított oldalkidobásos Edge™ kaszaház

A szabadalommal védett vágórendszer megbízható, tartós és gondoskodik a kiváló nyírásminőségről. Nincsenek élek és sarkok, ahol a nyesedék lerakódhat. A mosócsatlakozó segíti az egyszerű és gyors tisztítást. A mulcsfedél alapfelszereltség (a mulcs készlet opcionális) az X127 modellen. Opcionálisan 230 literes fűgyűjtő igényelhető.

Kényelmes, tágas kezelőtér

Az ergonomikusan kialakított, színkódolt kezelőszervek, a hidrosztatikus váltó nagy felületű pedálokkal, a sebességtartó automatika, a kényelmes, nyitott háttámlás ülés, a pohártartó és a tárolórekesz egyaránt alapfelszereltség.

Beépített nyugalom

A vásárlói garancia az első 2 évre terjed ki. Ha Ön a gépének szervizelését minden évben hivatalos John Deere márkaszervizzel végezteti, akkor a garanciális időszak 3 évre vagy 120 üzemórára meghosszabbodik, attól függően, melyik következik be hamarabb - kizárólag magánjellegű, házikerti használat esetén. Az X100-as sorozatú fűnyírók nagyüzemi használata esetén a garancia 12 hónap.