John Deere X117R fűnyíró traktor

AKCIÓ 2024.05.31-ig, vagy az AKCIÓS KÉSZLET EREJÉIG!

Motor típusBenzines
Névleges teljesítmény, kW (LE)10,84 (14,7)
Lökettérfogat, cm³500
Hengerek számaEgy (OHV)
Üzemanyagtartály-térfogat, liter7,5
SebességváltóHidrosztatikus
JárószerkezetKétkerék-hajtás
Sebességtartó automatikanincs
Előre/hátra, km/h8,9/3,2
KormányzásKétkerék-kormányzás
Le nem nyírt kör sugara, cm68,6
Kaszaházhátsó kidobásos (92 cm/36 in)
Mulcskészlet Opció
Nyírásmagasság, mm25-90
Kaszaház emelőrendszerkézi
Kaszahajtás kapcsolásMechanikus
Fűgyűjtő térfogat, liter300
Ülés típusaStandard
Első abroncsméret 15x6-6
Hátsó abroncsméret 18x8,5-8
Magasság (üléssel együtt), mm1030
Hossz, teljes, mm2440
Szélesség, mm960
Tömeg, kb., kg234

Akciós ár:
1 200 000,-Ft + ÁFA
(1 524 000,-Ft)

akár 3 év garancia, házikerti használatra

További információk

A több modellváltozattal, valamint a választható funkciók és opciós tartozékok gazdag választékával az X100 sorozat minden igényt kielégít. Ezek a 3000–6000 m² gyepterületre tervezett masszív fűnyírótraktorok hosszú évek problémamentes üzemeltetésére lettek kifejlesztve, továbbá a kiváló nyírásminőséget rendkívül könnyű kezelhetőséggel kombinálják. A megújult motortér-kialakítás nagyobb hűtőlevegő-beáramlást, ugyanakkor alacsonyabb zajkibocsátást eredményez.

A John Deere X117R fűgyűjtős fűnyíró traktor megbízható, egyhengeres, 500 cm3-es, 10,84 kW (14,5 LE) teljesítményű, B&S OHV motorral rendelkezik, mely könnyedén megbirkózik a fűnyírással, fűgyűjtéssel, mulcsozással (opcionálisan fűterítő és mulcskészlet is igényelhető) kapcsolatos feladatok végrehajtásával és a szükséges felszerelések vontatásával (vonószem alapfelszereltség) egyaránt. A hidrosztatikus sebességváltóval és az egymás mellett lévő, kényelmes, nagy felületű pedálokkal egyszerű a munkavégzés, könnyű a megfelelő haladási sebesség és haladási irány pontos megválasztása. A karbantartási pontok és az üzemanyagbetöltő nyílás is könnyen hozzáférhető helyen találhatók. Az üzemóra-számláló szervizemlékeztetővel van ellátva. A 2,7 mm vastag acélból készült alvázkeret és az öntöttvas első tengely nagyobb stabilitást és hosszabb élettartamot biztosítanak.

A 92 cm-es (36-in) EDGETM hátsókidobásos kaszaház innovatív kialakítása megbízhatóságot, kiemelkedő teljesítményt és problémamentes működést biztosít fűnyírás, fű- vagy falevélgyűjtés közben is. Nincsenek élek és sarkok, ahol a nyesedék megtapadhat, lerakódhat. A kaszaház mosócsatlakozóval van ellátva az egyszerű és gyors tisztítás érdekében. A 300 literes kapacitású, vezetőülésből könnyen üríthető fűgyűjtő alapfelszereltség az X117R fűnyíró traktoron. Egy visszajelző lámpa és egy hallható figyelmeztető jelzés egyaránt értesíti a kezelőt, ha a fűgyűjtőtartály megtelik.

A kényelmes ülés, a funkcionális kialakítású, könnyen elérhető, színkódolt kezelőszervek és a kis erőkifejtést igénylő kormánymű egyszerű és komfortos munkavégzést tesznek lehetővé. A rugós emelőkar segítségével a vágási magasság a vezetőülésből, akár 0,64 cm-es (0,25 in) fokozatokban is, egyszerűen és gyorsan beállítható.

Beépített nyugalom, akár 3 év garancia. A harmadik évre vagy a maximum 120 üzemórára (attól függően, amelyik hamarabb bekövetkezik) vonatkozó garancia kiterjesztésre a szokásos kétéves garancián felül kerül sor, feltéve, hogy az üzemóra a 2. garanciális év végén 120 üzemóra alatt van, valamint ezen garanciális időszak alatt a gépet egy hivatalos John Deere márkaszerviz szervizelte a kezelési útmutatásban szereplő karbantartási terv szerint, eredeti John Deere alkatrészek felhasználásával. Az X100-as sorozatú fűnyírók nagyüzemi használata esetén a garancia 12 hónap.