John Deere X107 fűnyírótraktor

AKCIÓ 2024.05.31-ig, vagy az AKCIÓS KÉSZLET EREJÉIG!

Motor típusbenzines
GyártóB&S
Névleges teljesítmény, kW (LE)11,11 (14,9)
Lökettérfogat, cm³500
Hengerek száma1 hengeres, OHV
Üzemanyag tartály térfogata (L)9,1
Sebességváltó típushidrosztatikus
Járószerkezetkétkerék-hajtás
Előre/hátra, km/h8,9/4,8
Kormányzáskétkerék-kormányzás
Le nem nyírt kör sugara, cm63,5
Kaszaház42 Edge™
Munkaszélesség, cm107
Nyírásmagasság mm25-100
Kaszaházemelő rendszerkézi
Kaszahajtás-kapcsolásmechanikus
Magasság (üléssel együtt), mm1020
Hossz, teljes, mm1770
Szélesség, mm1180
Tömeg, kb., kg193

Akciós ár:
999 000,-Ft + ÁFA
(1 268 730,-Ft)

akár 3 év garancia, házikerti használatra

További információk

A több modellváltozattal, valamint a választható funkciók és opciós tartozékok gazdag választékával az X100 sorozat minden igényt kielégít. Ezek a 3000–6000 m² gyepterületre tervezett masszív fűnyírótraktorok hosszú évek problémamentes üzemeltetésére lettek kifejlesztve, továbbá a kiváló nyírásminőséget rendkívül könnyű kezelhetőséggel kombinálják. A megújult motortér-kialakítás nagyobb hűtőlevegő-beáramlást, ugyanakkor alacsonyabb zajkibocsátást eredményez.

A John Deere X107 fűnyírótraktor kiemelkedő ár-érték arányt képvisel. Hidrosztatikus sebességváltóval, nagy teljesítményű, hosszú élettartamú motorral és 107 cm munkaszélességű oldalsó kidobásos EdgeTM kaszaházzal rendelkezik. Az opcionálisan választható eszközök széles felhasználási lehetőséget biztosítanak (pl: mulcsozás, fűgyűjtés, hótolás, stb.).

Megbízható, hosszú élettartamú, erőteljes motor

Az egyhengeres, 500 cm3-es, 11,1 kW (14,9 LE) teljesítményű, B&S OHV motor könnyedén megbirkózik a fűnyírással kapcsolatos feladatok végrehajtásával és a szükséges felszerelések vontatásával (a vonószem alapfelszereltség) egyaránt. A hidrosztatikus sebességváltóval és az egymás mellett lévő, kényelmes, nagy felületű pedálokkal egyszerű a munkavégzés, könnyű a megfelelő haladási sebesség és haladási irány pontos megválasztása. A karbantartási pontok és az üzemanyagbetöltő nyílás is könnyen hozzáférhető helyen találhatók. A 2,7 mm vastag acélból készült alvázkeret és az öntöttvas első tengely nagyobb stabilitást és hosszabb élettartamot biztosítanak.

107 cm-es Edge™ kaszaház speciális acél vágókésekkel

A 107 cm-es (42 in) munkaszélességű EDGETM oldalsó kidobásos kaszaház egyedi kialakítása megbízhatóságot, kiemelkedő teljesítményt és problémamentes működést garantál fűnyírás, mulcsozás, fű- vagy falevélgyűjtés közben is. Nincsenek élek és sarkok, ahol a nyesedék megtapadhat, lerakódhat. Opcionálisan mulcskészlet és 230 literes fűgyűjtő igényelhető. A kaszaház mosócsatlakozóval van ellátva az egyszerű és gyors tisztítás érdekében.

Kényelmes kezelőtér

A kényelmes ülés, a funkcionális kialakítású, könnyen elérhető, színkódolt kezelőszervek, a kis erőkifejtést igénylő kormánymű és a bőséges lábtér egyszerű és komfortos munkavégzést tesznek lehetővé. A rugós emelőkar segítségével a vágási magasság a vezetőülésből, akár 0,64 cm-es fokozatokban is, egyszerűen és gyorsan beállítható.

Akár 3 év garancia

Beépített nyugalom, akár 3 év garancia. A harmadik évre vagy a maximum 120 üzemórára (attól függően, amelyik hamarabb bekövetkezik) vonatkozó garancia kiterjesztésre a szokásos kétéves garancián felül kerül sor, feltéve, hogy az üzemóra a 2. garanciális év végén 120 üzemóra alatt van, valamint ezen garanciális időszak alatt a gépet egy hivatalos John Deere márkaszerviz szervizelte a kezelési útmutatásban szereplő karbantartási terv szerint, eredeti John Deere alkatrészek felhasználásával. Az X100-as sorozatú fűnyírók nagyüzemi használata esetén a garancia 12 hónap.