John Deere Z545R helyben forduló fűnyíró

AKCIÓ 2024.05.31-ig, vagy az AKCIÓS KÉSZLET EREJÉIG!

Motor típusBenzines (levegőhűtéses)
Névleges teljesítmény, kW (LE)15,3 (20,5)
Lökettérfogat, cm³724
Hengerek száma2 hengeres, (V-twin, OHV)
Üzemanyagtartály-térfogat, liter17
SebességváltóHidrosztatikus
JárószerkezetKétkerék-hajtás (Twin Stick sebesség- és irányváltó vezérlőkarok)
Sebességtartó automatikanincs
Előre/hátra, km/h14,5/7,2
KormányzásHelyben megforduló
Le nem nyírt kör sugara, cmHelyben megforduló
Kaszaház48 Accel Deep™ (122 cm / 48 in)
MulcskészletOpció
Nyírásmagasság, mm25–102
Kaszaház emelőrendszerpedálos
Kaszahajtás kapcsolásElektromos
Ülés típusamagas háttámlás kartámaszokkal
Első abroncsméret13×6.5–6
Hátsó abroncsméret23×10.5–12
Magasság (üléssel együtt), mm1228
Hossz, teljes, mm2080
Szélesség, mm1587
Tömeg, kb., kg379

Akciós ár:
3 300 000,-Ft + ÁFA
(4 191 000,-Ft)

2 év jótállással, házikerti használatra

További információk

Az erőteljesebb kialakítású, megerősített vázra szerelt Z500 széria ideális olyan nagy gyepfelülettel (8000 m2 fölött) rendelkező területeken, ahol a számos terepakadály (sziklakert, kerti tó, sétány, virágágyás stb.) ellenére is fontos a precíz, gyors és költséghatékony munkavégzés. Az automata váltó és a TwinStick menet- és irányváltó karoknak köszönhetően mind a nagyobb egybefüggő területek, mind a tereptárgyakkal sűrűn ellátott gyepfelületek gondozása gyors és egyszerű. A megbízható kéthengeres motor, a speciálisan kialakított Accel Deep kaszaház, a kényelmes vezetőülés és kezelőszervek gyors és hatékony munkavégzést, valamint kiváló nyírásminőséget biztosítanak. A Z545R a legkényelmesebb és leggyorsabb John Deere lakossági felhasználásra tervezett helyben forduló fűnyírótraktor.

Megbízható, hosszú élettartamú motor

A 15,3kW (20,5 LE) teljesítményű, B&S kéthengeres V-Twin OHV motor elektromos üzemanyag befecskendezéssel (EFI) és elektronikus fojtószelep vezérléssel (ETC) rendelkezik a még alacsonyabb üzemanyag fogyasztás és zajkibocsátás érdekében. A nyomó olajozású kenés növeli a motor élettartamát. A felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően a motorolaj-, a levegő-, olaj- és üzemanyagszűrők gyorsan és egyszerűen cserélhetők, annak érdekében, hogy minimalizálják a karbantartási időt és költségeket.

A 122 cm-es (48 in) HC nagy kapacitású kaszaház kiváló nyírásminőséget, költséghatékonyságot és gyors munkavégzést biztosít

Nincsenek élek és sarkok, ahol a nyesedék lerakódhat, ezzel is folyamatosan biztosítva a nyírás minőségét. A 14 cm mély kaszaház és a nagyobb ürítőnyílás biztosítják a nyesedék még gyorsabb, egyenletesebb kiáramlását a kaszaházból és lehetővé teszik, hogy nagyobb sebességnél vagy nehezebb körülmények között (mint pl: vastag, enyhén nedves, sűrű vagy magas fű vágása esetén) is megmaradjon a kiváló vágási minőség. A speciális formatervezés extra stabilitást és tartósságot biztosít. A kaszaház az egyszerű és gyors tisztítás érdekében mosó csatlakozóval is rendelkezik. Az opcióként rendelhető gyűjtőrendszerrel bármelyik ZTrak fűnyírótraktor könnyen átalakítható fűgyűjtős fűnyíró traktorrá. A kaszaházhoz opcióként mulcskészlet is rendelhető.

Ergonomikus kialakítás

A kényelmes, kartámaszokkal rendelkező, magas háttámlás vezetőülés még akkor is garantálja a fokozott vezetési kényelmet amikor Ön egyenetlen terepen halad. Az ülés és a vezérlőkarok pozícióját gyorsan és egyszerűen beállíthatjuk a számunkra legideálisabb pozícióba. A rezgéscsillapítással rendelkező vezérlőkarokkal kényelmesen és precízen irányíthatjuk fűnyírótraktorunkat. A nagyobb méretű, első kerekek jobban csillapítják az ütést. A lábtartó (amennyiben szükséges) könnyen eltávolítható a kaszaház könnyebb karbantartása és tisztítása érdekében. A színkódolt kezelőszervek és funkcionális tárolók (pl: gyújtáskapcsoló, kaszaegység kezelőgomb, alacsony üzemanyagszint-visszajelző, üzemóra-számláló, pohártartó stb.) könnyen elérhető helyen, az ülés mellett találhatók.