John Deere Z345M helyben forduló fűnyíró

Motor típusBenzines (levegőhűtéses)
Névleges teljesítmény, kW (LE)14,9 (20)
Lökettérfogat, cm³724
Hengerek száma2 hengeres, (V-twin, OHV)
Üzemanyag tartály térfogat, liter7,9
SebességváltóHidrosztatikus
JárószerkezetKétkerék-hajtás (Twin Stick sebesség- és irányváltó vezérlőkarok)
Sebességtartó automatikanincs
Előre/hátra, km/h10,8/5,4
KormányzásHelyben megforduló
Le nem nyírt kör sugara, cmHelyben megforduló
Kaszaház42 Accel Deep™ (107 cm / 42 in)
Nyírásmagasság, mm25-102
Kaszaház emelőrendszerkézi
Kaszahajtás kapcsolásElektromos
Ülés típusaközepes háttámlás
Első abroncsméret 11x4-5
Hátsó abroncsméret 18x8,5-8
Magasság (üléssel együtt), mm1020
Hossz, teljes, mm1824
Szélesség, mm1280
Tömeg, kb., kg237

1 821 000,-Ft + ÁFA
(2 312 670,-Ft)

2 év jótállással, házikerti használatra

További információk

Ideális választás számos akadállyal (sziklakert, kerti tó, virágágyás stb.) rendelkező kerthez, zöld területhez. Az automata váltó és a TwinStick menet- és irányváltó karoknak köszönhetően mind a nagyobb területek (max. 8000 m2) mind a tereptárgyakkal sűrűn ellátott gyepfelületek gondozása gyors és egyszerű. A megbízható kéthengeres motor, a speciálisan kialakított Accel Deep kaszaház, a kényelmes vezetőülés és kezelőszervek gyors és hatékony munkavégzést, valamint kiváló nyírásminőséget biztosítanak. A Z345M kényelmesebb, kartámlás üléssel, több kényelmi funkcióval és erősebb motorral rendelkezik.

Megbízható, hosszú élettartamú motor

A 14,9 kW (20 LE) teljesítményű, B&S kéthengeres V-Twin OHV motor, nagyobb nyomatékkal és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztással rendelkezik. A nyomó olajozású kenés növeli a motor élettartamát és a lejtős területeken való üzemeltetéskor is hatékony. A felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően a motorolaj, a levegő-, olaj- és üzemanyagszűrők gyorsan és egyszerűen cserélhetők, annak érdekében, hogy minimalizálják a karbantartási időt és költségeket.

A 107 cm-es (42 in) Accel Deep ™ kaszaház kiváló nyírásminőséget és költséghatékonyságot biztosít

Nincsenek élek és sarkok, ahol a nyesedék lerakódhat, ezzel is folyamatosan biztosítva a nyírás minőségét. A mélyebb kaszaház és a nagyobb ürítőnyílás biztosítják a nyesedék gyorsabb, egyenletesebb kiáramlását a kaszaházból és lehetővé teszik, hogy nagyobb sebességnél vagy nehezebb körülmények között (mint pl: vastag, enyhén nedves vagy sűrű fű vágása esetén) is megmaradjon a kiváló vágási minőség. A speciális formatervezés extra stabilitást és tartósságot biztosít. A kaszaház az egyszerű és gyors tisztítás érdekében mosó csatlakozóval is rendelkezik. Az opcióként rendelhető gyűjtőrendszerrel a Z345M könnyen átalakítható fűgyűjtős fűnyírótraktorrá.

Ergonomikus kialakítás

A kényelmes, kartámasszal és magasabb háttámlával rendelkező vezetőülés még akkor is garantálja a fokozott vezetési kényelmet, amikor Ön egyenetlen terepen halad. Az ülés és a vezérlőkarok pozícióját gyorsan és egyszerűen beállíthatjuk a számunkra legideálisabb pozícióba. A rezgéscsillapítással is rendelkező vezérlőkarokkal kényelmesen és precízen irányíthatjuk fűnyírótraktorunkat. A színkódolt kezelőszervek és a funkcionális tárolók (pl: gyújtáskapcsoló, kaszaegység kezelőgomb, alacsony üzemanyagszint visszajelző, üzemóra számláló, pohártartó stb.) könnyen elérhető helyen, az ülés mellett találhatók. A nyírásmagasság néhány mozdulattal, kényelmesen az ülésből állítható.