John Deere Z335E helyben forduló fűnyíró

AKCIÓ 2024.05.31-ig, vagy az AKCIÓS KÉSZLET EREJÉIG!

Motor típusBenzines (levegőhűtéses)
Névleges teljesítmény, kW (LE)11,4kW (15,5)
Lökettérfogat, cm³656
Hengerek száma2 hengeres, (V-twin, OHV)
Üzemanyagtartály-térfogat, liter7,9
SebességváltóHidrosztatikus
JárószerkezetKétkerék-hajtás (Twin Stick sebesség- és irányváltó vezérlőkarok)
Sebességtartó automatikanincs
Előre/hátra, km/h10,8/5,4
KormányzásHelyben megforduló
Le nem nyírt kör sugara, cmHelyben megforduló
Kaszaház42 Accel Deep™ (107 cm / 42 in)
Nyírásmagasság, mm25-102
Kaszaház emelőrendszerkézi
Kaszahajtás kapcsolásElektromos
Fűgyűjtő térfogat, literopció
Ülés típusastandard
Első abroncsméret 11x4-4
Hátsó abroncsméret 18x8,5-8
Magasság (üléssel együtt), mm922
Hossz, teljes, mm1824
Szélesség, mm1280
Tömeg, kb., kg215

Akciós ár:
1 650 000,-Ft + ÁFA
(2 095 500,-Ft)

2 év jótállással, házikerti használatra

További információk

A kimagasló fordulékonyságukkal és az akár 14,5 km/h sebességükkel a ZTrak helyben forduló fűnyíróink segítenek Önnek a gyönyörűen nyírt pázsit kialakításában. Két sorozat több modellje közül választhatja ki az Ön kertje számára legmegfelelőbbet. Ha a manőverező képességről van szó, a ZTrak simán lekörözi a többi fűnyírótraktort - még a mieinket is! Ezt kombinálva a kiváló szegélynyírási képességekkel könnyű belátni, hogy miért választja olyan sok profi kertész a ZTrak-ot.

Ideális választás számos akadállyal (sziklakert, kerti tó, virágágyás stb.) rendelkező kerthez, zöld területhez. A megbízható kéthengeres motor, a speciálisan kialakított Accel Deep kaszaház, a kényelmes vezetőülés és kezelőszervek gyors és hatékony munkavégzést, valamint kiváló nyírásminőséget biztosítanak.

Megbízható, hosszú élettartamú motor

A 12,3kW (16,5 LE) teljesítményű, kéthengeres V-Twin motor, nagyobb nyomatékkal és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztással rendelkezik. Kiváló teljesítményt biztosít akár 8000 m2 nagyságú gyepfelületek gondozásához, karbantartásához. A felhasználóbarát kialakításnak köszönhetően a motorolaj, a levegő-, olaj- és üzemanyagszűrők gyorsan és egyszerűen cserélhetők, annak érdekében, hogy minimalizálják a karbantartási időt és költségeket.

A 107 cm-es (42 in) Accel Deep ™ kaszaház kiváló nyírásminőséget és költséghatékonyságot biztosít

Nincsenek élek és sarkok, ahol a nyesedék lerakódhat, ezzel is folyamatosan biztosítva a nyírás minőségét. A mélyebb kaszaház és a nagyobb ürítőnyílás biztosítják a nyesedék gyorsabb, egyenletesebb kiáramlását a kaszaházból és lehetővé teszik, hogy nagyobb sebességnél vagy nehezebb körülmények között (mint pl: vastag, enyhén nedves vagy sűrű fű vágása esetén) is megmaradjon a kiváló vágási minőség. A speciális formatervezés extra stabilitást és tartósságot biztosít. A kaszaház az egyszerű és gyors tisztítás érdekében mosó csatlakozóval is rendelkezik. Az opcióként rendelhető gyűjtőrendszerrel a Z335E könnyen átalakítható fűgyűjtős fűnyírótraktorrá. A kaszaházhoz opcióként mulcskészlet is rendelhető.

Ergonomikus kialakítás

A kényelmes vezetőülés még akkor is garantálja a fokozott vezetési kényelmet, amikor Ön egyenetlen terepen halad. Az ülés és a vezérlőkarok pozícióját gyorsan és egyszerűen beállíthatjuk a számunkra legideálisabb pozícióba. A rezgéscsillapítással is rendelkező vezérlőkarokkal kényelmesen és precízen irányíthatjuk fűnyírótraktorunkat. A színkódolt kezelőszervek és a funkcionális tárolók (pl: gyújtáskapcsoló, kaszaegység kezelőgomb, alacsony üzemanyagszint visszajelző, üzemóra számláló, pohártartó stb.) könnyen elérhető helyen, az ülés mellett találhatók. A nyírásmagasság néhány mozdulattal, kényelmesen az ülésből állítható.