SABO 38 BV gyepszellőztető

AKCIÓ 2024.05.31-ig, vagy az AKCIÓS KÉSZLET EREJÉIG!

Ajánlott gyepterület, m²1500-ig
Munkaszélesség, cm38
Fűgyűjtő Nincs
Térfogat, liter-
TurboStar rendszerNincs
MulcskészletNincs
Motor
TípusBenzines OHV
Névleges teljesítmény, kW2,3
min-13400
Lökettérfogat, cm³148
Járószerkezet
RendszerKézi tolós
Maximális sebesség, km/hKézi tolós
Nyírásmagasság szabályozás-
Szellőztető csillagkések száma15
SzabályozásKözponti
Fokozatok száma -
Start/Stop típusaBerántós
Tolókar
ÁllíthatóNincs
ÖsszecsukhatóVan
A kézre és karra ható vibráció értéke a tolókaronhW [m/s²] az EN 836/A4 szabványnak megfelelően mérve. A mérési pontatlanság megfelel az EN 12096 szabványnak4,4/2,2
KaszaházAlumínium
Kerekek
Átmérő, első/hátsó, mm180/180
CsapágyazásGolyós
Súly, kg37
Garantált zajerősségszint LwA [dB(A)] a 2000/14/EK szerint mérve98
Zajnyomásszint a kezelői állásnál LpA [dB(A)] az EN 836/A4 szabvány szerint mérve / A mérési pontatlanság mértéke megfelel az ISO 4871 szabványnak83/3

Akciós ár:
250 000,-Ft + ÁFA
(317 500,-Ft)

További információk

Minden kerttulajdonos tisztában van vele, hogy a tavaszi idő beköszöntével kötelező feladat elvégezni a füves területek gyepszellőztetését, mely elengedhetetlen művelet a tökéletes pázsit eléréséhez , és célja, hogy a filcszerű, mohás réteg eltávolításra kerüljön a fűszálak közül.

Ezáltal a nedvesség, a levegő és a tápanyagok akadálytalanul képesek legyenek eljutni a gyökerekhez, így biztosítva megfelelő fejlődést minden egyes fűszál részére. A gyepszellőztetést tavasszal mindenképpen el kell végeznünk, és ha a gyep állapota igényli, akkor ősz elején meg kell ismételnünk újra.

200 m2-nél nagyobb terület esetén javasolt saját gyepszellőztető berendezést vásárolni, mert ekkora területen az eltávolított fedőréteg összegyűjtése komoly megterhelést jelent a munkát végző személynek. Fontos, hogy a gyepszellőztetés elvárt minőségű kivitelezéséhez megfelelő berendezést válasszunk. Ehhez kínál professzionális megoldást a KITE Zrt. kínálatában található SABO 38 BV típusú benzinmotoros gyepszellőztető gép, melynek segítségével kiváló minőségben tudja elvégezni a tökéletes gyep eléréséhez szükséges műveletet. A 38 cm széles alumínium kaszaház, a 150 cm3-es és 2,3 kW teljesítményű Briggs & Stratton motor, valamint a 37 kg-os súly lehetővé teszi, hogy akár egy 1500 m2-es terület szellőztetését is könnyedén elvégezzük.

Az 1932-ben Németországban alapított SABO cég több évtizedes fűnyíró és gyepszellőztető gyártói tapasztalata, valamint a KITE Zrt. által nyújtott teljes körű alkatrész- és szervizszolgáltatás garancia Önnek arra, hogy a megvásárolt gyepszellőztetőt hosszú ideig gondtalanul tudja használni.

Győződjön meg saját szemével a gép teljesítményéről a Budaörsön található boltunkban, illetve alközpontjainkban!

Keresse értékesítő kollégáinkat bizalommal!