John Deere Z994R helyben forduló fűnyíró

TípusElektromos kuplung
JárószerkezetÉkszíj
SzivattyúKettős hidrosztatikus keresztkötés
Tartálytérfogat12,1 liter
Max. sebesség km/h (mph), előremenetben16 (10,5)
Max. sebesség km/h (mph), hátramenetben8,1 (5)
Hossz, teljes, mm2260
Szélesség, mm1750
Magasság a borulásvédő szerkezettel, mm1980
Tömeg (folyadékokkal), kg764
Kaszaház4,6 mm-es PRO (egy darabból préselt acél, erősítő betétekkel)
Nyírásmagasság, mm (coll)25,4-140(1-5,5)
Kések száma3
Motor típusdiesel
Névleges teljesítmény, kW (LE)18,4 (24,7)
Hengerek száma3
Hűtőrendszer vízhűtés
Légszűrőszáraz, cserélhető
Az üzemanyagtartály térfogata, liter43,6

További információk

A Z994R helyben forduló fűnyíró rendkívül jól manőverezhető. Az erős motor, a nagy kapacitású kaszaház és a kiemelkedően jó gyártásminőség pedig hosszú évekre garantálja a termelékeny használatot. A munkát legalább 20%-kal gyorsabban elvégzi, mint egy frontkaszás kivitel, minden egyes használatával pénzt takarítva meg. Annak ellenére, hogy az ülés széles és hosszú, magas háttámlával és állítható kartámaszokkal rendelkezik, mégis akadálytalan a rálátás a jobb oldali konzol valamennyi kezelőszervére.

Ideális választás települések, önkormányzatok, professzionális gyepápolási szakemberek és felhasználók részére, ahol fontos a megbízhatóság és a precíz, gyors, költséghatékony munkavégzés. A Z994R nulla forduló sugarú fűnyírótraktorral nem jelent problémát a fákkal, virágágyásokkal és egyéb akadályokkal rendelkező területek rendszeres gondozása.

Megbízható, hosszú élettartamú, nagy teljesítményű motor

A háromhengeres, vízhűtéses dízelmotor nagy nyomatékkal, ugyanakkor alacsony üzemanyag-fogyasztással és alacsony zajszinttel rendelkezik. Kiváló teljesítményt biztosít az egész napos munkavégzéshez. Levegőszűrő rendszere 2-féle szűrővel (egy belső biztonsági szűrővel, és egy külső előszűrővel, mely a szennyeződések 90-95 %-át eltávolítja, mielőtt azok elérnék a papírbetétes szűrőt) rendelkezik, mely hatékonyan segíti a folyamatos munkavégzést és növeli a motor élettartamát. Az akkumulátor folyamatos utántöltéséről nagy teljesítményű (75A) generátor gondoskodik. A 43,6 literes üzemanyagtartály lehetővé teszi az egész napos munkavégzést. A motor legfontosabb alkatrészei és a szűrők könnyen hozzáférhetők.

Az opcionálisan választható különböző méretű kaszaházak nagy kapacitást, kiváló nyírásminőséget és kiemelkedő költséghatékonyságot biztosítanak

A Z994R fűnyírótraktorhoz opcionálisan 3 különböző típusú, professzionális felhasználásra készült kaszaház választható. Mindhárom típusú, merevítőbordákkal is megerősített, speciálisan kialakított kaszaház 4,6 mm vastag, préselt acéllemezből készült. Nincsenek élek és sarkok, ahol a nyesedék lerakódhat. A mély kialakítás és a nagy ürítőnyílás lehetővé teszi, hogy nagyobb sebességnél vagy nehezebb körülmények között (mint pl: vastag, enyhén nedves vagy sűrű fű vágása esetén) is megmaradjon a kiváló vágási minőség és kapacitás. A kaszaház az egyszerű és gyors tisztítás érdekében mosó csatlakozóval is rendelkezik. Power Flow fűgyűjtős rendszer opcionálisan igényelhető.

Ergonomikus kialakítás

A kartámaszokkal és kiegészítő felfüggesztéssel rendelkező ComfortGlide ülés teljes mértékben szabályozható a mindennapi kényelem és a termelékenység érdekében. A vezérlőkarokat gyorsan és egyszerűen beállíthatjuk a számunkra legideálisabb pozícióba. A rezgéscsillapítással rendelkező vezérlőkarokkal precízen irányítható a fűnyíró traktor. A színkódolt kezelőszervek és a funkcionális tárolók könnyen elérhető helyen az ülés mellett találhatók. A lábtartó (amennyiben szükséges) könnyen felhajtható a kaszaház karbantartása és tisztítása érdekében. A napi karbantartáshoz szükséges pontok könnyen hozzáférhetők, ezért több idő jut a kaszálásra.

Defektmentes kerekek

A Z994R fűnyírótraktor opcionálisan rendelhető a MICHELIN X TWEEL TURF defektmentes gumiabroncsokkal is, melyek ellenállók az éles tárgyakkal szemben. Könnyedén átmennek a hegyes vagy éles akadályok felett. Élettartamuk 3-szor hosszabb, mint a hagyományos, levegővel töltött gumiabroncsok élettartama. Nincs költséges állásidő a kerékcsere vagy az abroncsjavítás miatt. Sokkal jobban elnyeli az ütéseket, mint a hagyományos, levegővel töltött gumiabroncs-kerekek. A szélesebb futófelület javítja a jármű tapadását és csökkenti a talaj terhelését.