John Deere Z950R helyben forduló fűnyíró

Motor típusBenzines (levegőhűtéses) Kawasaki
Névleges teljesítmény, kW (LE)19 (25,5)
Lökettérfogat, cm³852
Hengerek száma2 hengeres
Üzemanyag tartály térfogat, liter43,5
SebességváltóHidrosztatikus
JárószerkezetKétkerék-hajtás (Prémium sebesség- és irányváltó vezérlőkarok)
Sebességtartó automatikanincs
Előre/hátra, km/h19,3/7,2
KormányzásHelyben megforduló
Le nem nyírt kör sugara, cmHelyben megforduló
Kaszaház7-Iron™ PRO (137 cm / 54") oldalsó kidobásos (152 cm / 60") oldalsó kidobásos Fastback (152 cm / 60") hátsó kidobásos
MulcskészletOpció
Nyírásmagasság, mm25,4–140
Kaszaház emelőrendszerhidraulikus
Ülés típusamagas háttámlás, kartámaszokkal
Első abroncsméret13 × 6.5-6 – defekttűrő kivitel
Hátsó abroncsméret24 × 12 – 12 24 × 12N12 X Tweel Turf
Magasság (felhajtott bukókerettel), mm1820
Hossz, teljes, mm2130
Szélesség, mm1750 /1880/1630
Tömeg, kb., kg586

További információk

A John Deere Z950R helyben forduló fűnyíró mindazt a teljesítményt, kényelmet és vágásminőséget biztosítja a professzionális felhasználóknak, ami a lehető legjobb munkavégzéshez szükséges. A megerősített alváz nem hajlik, nem csavarodik, még a kihívást jelentő talajokon is megfelelő a stabilitás. Rendkívüli manőverezhetősége, munkasebessége és strapabíró kialakítása tökéletesen alkalmassá teszi akár nagy gyepterületek gyors és rendszeres gondozását. Ideális választás települések, önkormányzatok, professzionális gyepápolási szakemberek vagy nagy gyepfelülettel rendelkező felhasználók számára, ahol fontos a megbízhatóság, a precíz, gyors és költséghatékony munkavégzés.

Megbízható, hosszú élettartamú, nagy teljesítményű motor

A 19 kW (25.5 LE) teljesítményű, 852 cm3-es, V-Twin OHV Kawasaki motor szinte egyedülálló hatékonyságot és megbízhatóságot nyújt kategóriájában és mindezt alacsony károsanyag kibocsátás mellett. A nyomó olajozású kenés teljes áramlású szűrővel növeli a motor élettartamát. A nyitott motortér nem engedi túlmelegedni a motort nehéz körülmények között sem. Kettős levegőszűrő rendszere nagyobb védelmet nyújt még nehéz terepeken is. A szerviz- és karbantartási pontok könnyen hozzáférhetőek és szükség esetén fedélzeti diagnosztika is segíti a gyors hibaelhárítást.

Az opcionálisan választható különböző méretű kaszaházak nagy kapacitást, kiváló nyírásminőséget és kiemelkedő költséghatékonyságot biztosítanak

A Z950R fűnyírótraktorhoz opcionálisan 137 cm-es (54”) vagy 152 cm-es (60”) professzionális felhasználásra kialakított kaszaházak választható. A 7-IronTM Pro kaszaházak 4,6 mm vastagságú préselt acélból készülnek. 14 cm-es mélységük és speciális kialakításuk (megnövelt légáramlás, nagyobb ürítő nyílás, nincsenek élek és sarkok, ahol a nyesedék lerakódhat, stb.) lehetővé teszi, hogy nagyobb sebességnél vagy nehezebb körülmények között (mint pl: vastag, enyhén nedves vagy sűrű fű vágása esetén) is megmaradjon a kiváló vágási minőség és kapacitás. Az egyenetlen terepeken a skalpolás elleni kerekek nyújtanak megfelelő védelmet és biztosítják a szép nyírásminőséget. A kaszaház az egyszerű és gyors tisztítás érdekében mosó csatlakozóval is rendelkezik. Opcionálisan MulchControl készlet igényelhető.

Ergonomikus kialakítás

A magas háttámlás, kartámaszokkal rendelkező, ComfortGlide lengéscsillapítással rendelkező ülésben kényelmes és termelékeny az akár egésznapos munkavégzés. A vezérlőkarokat és a lábteret is gyorsan és egyszerűen beállíthatjuk a számunkra legideálisabb pozícióba. A rezgéscsillapítással rendelkező vezérlőkarok integrált elektronikus vezérlőelemeket is tartalmaznak, melyekkel precízen irányítható a fűnyíró traktor. A színkódolt kezelőszervek és a funkcionális tárolók könnyen elérhető helyen az ülés mellett találhatók. Opcionálisan szerszámtartó és rakománytálca is igényelhető.

Defektmentes kerekek

A Z950R fűnyírótraktor opcionálisan rendelhető a Michelin®X® TWEEL® Turf ™ defektmentes gumiabroncsokkal is, melyek ellenállók az éles tárgyakkal szemben. Könnyedén átmennek a hegyes vagy éles akadályok felett. Élettartamuk 3-szor hosszabb, mint a hagyományos, levegővel töltött gumiabroncsok élettartama. Nincs költséges állásidő a kerékcsere vagy az abroncsjavítás miatt. Sokkal jobban elnyeli az ütéseket, mint a hagyományos, levegővel töltött gumiabroncs-kerekek. A szélesebb futófelület javítja a jármű tapadását és csökkenti a talaj terhelését is.