John Deere Z740R helyben forduló fűnyíró

Motor típusBenzines (levegőhűtéses) Kawasaki
Névleges teljesítmény, kW (LE)16,2 (21,7)
Lökettérfogat, cm³726
Hengerek száma2 hengeres, (V-twin, OHV)
Üzemanyagtartály-térfogat, liter30,3
SebességváltóHidrosztatikus
JárószerkezetKétkerék-hajtás (Prémium sebesség- és irányváltó vezérlőkarok)
Sebességtartó automatikanincs
Előre/hátra, km/h13,7/6,3
KormányzásHelyben megforduló
Le nem nyírt kör sugara, cmHelyben megforduló
KaszaházHC PRO (122 cm / 48") oldalsó kidobásos (137 cm / 54") oldalsó kidobásos
MulcskészletOpció
Nyírásmagasság, mm38–127
Kaszaház emelőrendszerpedálos
Ülés típusamagas háttámlás kartámaszokkal
Első abroncsméret13 × 6.5-6 – defekttűrő kivitel
Hátsó abroncsméret24 × 9.5-12 (48-in kaszaház) 24 × 12-12 (54-in kaszaház) 24 × 12N12 (54-in kaszaház)X Tweel Turf
Magasság (felhajtott bukókerettel), mm1820
Hossz, teljes, mm2080
Szélesség, mm1580 /1730
Tömeg, kb., kg486/508/517

Akciós ár:
3 700 000,-Ft + ÁFA
(4 699 000,-Ft)

További információk

A John Deere Z740R helyben forduló fűnyíró félprofesszionális felhasználásra lett kialakítva. A kényelmes kezelőtér, az erős, benzinmotor és a professzionális, erős kaszaház biztosítják az akár egész napos munkavégzéshez szükséges feltételeket. Rendkívüli manőverezhetősége és strapabíró kialakítása miatt ideális választás települések, önkormányzatok, professzionális gyepápolási szakemberek vagy nagy gyepfelülettel rendelkező felhasználók számára, ahol fontos a megbízhatóság, a precíz, gyors és költséghatékony munkavégzés.

Megbízható, hosszú élettartamú, nagy teljesítményű motor

A 16.2 kW (21.7 LE) teljesítményű, 726 cm3-es, V-Twin OHV Kawasaki motor alacsony károsanyag kibocsátás mellett nagy teljesítményt és nyomatékot biztosít bármilyen munka elvégzéséhez. Nagy igénybevételre tervezett levegőszűrő rendszere hatékonyan segíti a folyamatos munkavégzést és növeli a motor élettartamát. Az akkumulátor folyamatos utántöltéséről a (20A) generátor gondoskodik. A motor legfontosabb alkatrészei és a szűrők könnyen hozzáférhetők, így a rendszeres karbantartás egyszerű és gyors.

Az opcionálisan választható különböző méretű kaszaházak nagy kapacitást, kiváló nyírásminőséget és kiemelkedő költséghatékonyságot biztosítanak

A Z740R fűnyírótraktorhoz opcionálisan 122 cm-es (48”) vagy 137 cm-es (54”) HC PRO nagy kapacitású, professzionális felhasználásra kialakított oldalkidobásos kaszaház választható. Mindkét típusú kaszaház 3,8 mm vastagságú préselt acélból készült, megerősített elemekkel. Nincsenek élek és sarkok, ahol a nyesedék lerakódhat. A mély kialakítás és a nagy ürítőnyílás lehetővé teszi, hogy nagyobb sebességnél vagy nehezebb körülmények között (mint pl: vastag, enyhén nedves vagy sűrű fű vágása esetén) is megmaradjon a kiváló vágási minőség és kapacitás. Az egyenetlen terepeken a skalpolás elleni kerekek nyújtanak megfelelő védelmet és biztosítják a szép nyírásminőséget. A kaszaház az egyszerű és gyors tisztítás érdekében mosó csatlakozóval is rendelkezik. Opcionálisan MulchControl készlet igényelhető.

Ergonomikus kialakítás

A magas háttámlás, kartámaszokkal rendelkező, a gépkezelő testsúlyához állítható ülésben kényelmes és termelékeny a munkavégzés. A vezérlőkarokat és a lábteret is gyorsan és egyszerűen beállíthatjuk a számunkra legideálisabb pozícióba. A rezgéscsillapítással rendelkező vezérlőkarokkal precízen irányítható a fűnyíró traktor. A színkódolt kezelőszervek és a funkcionális tárolók könnyen elérhető helyen az ülés mellett találhatók. Opcionálisan szerszámtartó igényelhető.

Defektmentes kerekek

A Z740R fűnyírótraktor opcionálisan rendelhető a Michelin®X® TWEEL® Turf ™ defektmentes gumiabroncsokkal is, melyek ellenállók az éles tárgyakkal szemben. Könnyedén átmennek a hegyes vagy éles akadályok felett. Élettartamuk 3-szor hosszabb, mint a hagyományos, levegővel töltött gumiabroncsok élettartama. Nincs költséges állásidő a kerékcsere vagy az abroncsjavítás miatt. Sokkal jobban elnyeli az ütéseket, mint a hagyományos, levegővel töltött gumiabroncs-kerekek. A szélesebb futófelület javítja a jármű tapadását és csökkenti a talaj terhelését is.