John Deere 4052R kompakt traktor

MotorYanmar 4-hengeres turbófeltöltős dízel
Hengerűrtartalom (cm3)3 091 cm3
Névleges teljesítmény, kW (LE)30,2 (40,5)
Névleges TLT kW (LE)30,5 (40,8)
SebességváltóKétpedálos E-Hydro hidrosztatikus váltó
KerékhajtásÖsszkerékhajtás (4WD)
KormányzásSzervokormány
DifferenciálzárAlapfelszereltség
Maximális sebesség, km/h30
Hidraulikus olajáram, l/min60,2 l/min
TLTAlapfelszereltségként hátsó / Opcionálisan mellső
Hátsó 3 pontKat. 1.
Emelési kapacitás a csatlakozóknál, kg1 420 kg
Súly üresen, borulásvédő szerkezettel2120 kg
Teljes hossz 3-pont függesztőszerkezettel, mm3318
Teljes szélesség, mm1806-1987
Magasság a borulásvédő szerkezettel, mm2474

További információk

A John Deere 4052R kompakt traktor kifejezetten arra lett tervezve, hogy könnyebbé tegye az Ön életét! A LoadMatch funkció megakadályozza a motor lefulladását azzal, hogy a motorfordulatszámot a motorterhelésnek megfelelően állítja be. A standard Hitch Assist funkció gyorsabbá és biztonságosabbá teszi a hátsó vonókapcsoló működését. Az opciós önszintező Quik-Park™ homlokrakodó kevesebb, mint három perc alatt csatlakoztatható, az Air Ride légrugózású ülés pedig egész nap gondoskodik az Ön kényelméről és eredményességéről.

A 4R szériás John Deere kompakt traktorok a legmegbízhatóbb, legjobban felszerelt és legkényelmesebb traktorok közé tartoznak kategóriájukban. Széleskörű felhasználhatóságuknak köszönhetően ideálisan használhatók gazdálkodók, állattartó telepek, önkormányzatok, tájrendezéssel, zöldterületek, sportpályák karbantartásával, kialakításával foglalkozó vállalkozások számára egyaránt.

Megbízható, nagy teljesítményű, alacsony károsanyag kibocsátással rendelkező motor

A nehéz feladatok elvégzéséhez is folyamatosan elegendő erőt, nyomatékot biztosít a 4 hengeres, közvetlen üzemanyag-befecskendezéssel, turbófeltöltéssel és 37,9 kW (50,8 LE) teljesítménnyel rendelkező, megbízható Yanmar dízel motor. A legújabb technológiák felhasználásával optimalizálja az üzemanyag-felhasználást, valamint csökkenti a zaj- és károsanyag kibocsátást. Teljes mértékben megfelel az Európai Unióban érvényes, új károsanyag-kibocsátási előírásoknak (EU STAGE V). Levegőszűrő rendszere 2 féle szűrővel (egy belső biztonsági szűrővel, és egy külső előszűrővel), valamint eltömődésjelzővel rendelkezik, mely hatékonyan segíti a folyamatos munkavégzést és növeli a motor élettartamát.

A kétpedálos eHydro™ 3 sebességtartományos hidrosztatikus sebességváltó maximális hatékonyságot biztosít. LoadMatch™ funkció: a sebességet a motorterhelésnek megfelelően szabályozza a maximális teljesítményhez és a lefulladás megelőzéséhez. MotionMatch funkció: a sebességváltó reakciósebességét azonnal a hátra-előre irányuló terhelésnek megfelelően állítja be. SpeedMatch™ funkció: 0,1 km/h lépésekben szabályozható állandó sebességet állít be. Az eThrottle funkció (mely tovább csökkenti a zajkibocsátást, még hatékonyabbá teszi üzemanyag-felhasználást) alapfelszereltség a 4R sorozatú John Deere kompakt traktorokban. A nagyméretű hidraulika szivattyúk biztosítják a gyors kormányzást és a homlokrakodó gyors rakodási ciklusait egyaránt. Ezenkívül, például gödör fúrásakor akár lefelé irányuló plusz nyomóerőt is kifejthet a 3-pontos függesztőszerkezetre (opcionális). A Hitch Assist külső hárompont kapcsoló rendszer segítségével gyorsabban és biztonságosabban csatlakoztathat munkaeszközöket a hátsó hárompontos függesztőszerkezethez, amely lehetővé teszi, hogy a gépkezelő a gép hátsó részénél állva az egész traktort előre és hátra járassa a hátsó vonókapcsoló emelése és süllyesztése mellett.

Az egész napos, kényelmes munkavégzésre tervezett ComfortGard™ fülke

A megnövelt látótérrel rendelkező, a kategóriában kiemelkedően kényelmes, klímával rendelkező ComfortGard™ fülke elősegíti, hogy a gépkezelő bármilyen időjárás mellett egész nap ideális körülmények között dolgozzon (pl: hótolás, sószórás, talajmunkák, mulcsozás stb.). A rendszeres karbantartási és szervizpontok könnyen hozzáférhető helyen találhatók, minimálisra csökkentve az erre a feladatra szükséges időt. A 4R sorozatú kompakt traktorok kiterjedt fedélzeti öndiagnosztikai képességekkel vannak felszerelve, és teljes mértékben kompatibilisek a John Deere Service ADVISOR ™ rendszerével.

Professzionális, gyors és költséghatékony szervizszolgáltatás

A KITE Zrt., a John Deere egyetlen hivatalos magyarországi újtraktor-értékesítési és szervizpartnereként egyedülálló kapacitással és gyors alkatrészellátással rendelkezik. Ne kockáztasson! A nem megfelelő szerviz a garanciális időszak megszűnésével és a traktor élettartamának csökkenésével járhat. A magas műszaki biztonság érdekében az általunk elvégzett munkákra garanciát vállalunk. A John Deere kompakt traktorokra gépátadáskor Magyarország területén belül ingyenes házhoz szállítást és gépkezelői oktatást biztosítunk.