John Deere 4052M kompakt traktor

MotorYanmar 4-hengeres turbófeltöltős dízel
Hengerűrtartalom (cm3)2 091 cm3
Névleges teljesítmény, kW (LE)37,9 (50,8)
Névleges TLT kW (LE)30,5 (40,8)
SebességváltóMechanikus 12/12 PowrReverser™ vagy Kétpedálos E-Hydro hidrosztatikus váltó
KerékhajtásÖsszkerékhajtás (4WD)
KormányzásSzervokormány
DifferenciálzárAlapfelszereltség
Maximális sebesség, km/h30
Hidraulikus olajáram, l/min60,2 l/min
TLTAlapfelszereltségként hátsó / Opcionálisan mellső
Hátsó 3 pontKat. 1.
Emelési kapacitás a csatlakozóknál, kg1 420 kg
Súly üresen, borulásvédő szerkezettel1710 kg
Teljes hossz 3-pont függesztőszerkezettel, mm3318
Teljes szélesség, mm1806-1987
Magasság a borulásvédő szerkezettel, mm2545

További információk

A 4M sorozatú kompakt traktor egy teljes értékű mezőgazdasági traktor erejét és kezelhetőségét nyújtja. A 4 hengeres dízelmotorral, az eHydro-, vagy a homlokrakodós munkát jelentősen megkönnyítő 12/12 PowrReverser™ sebességváltóval, az összkerékhajtással, a differenciálzárral, a szervokormánnyal, valamint az ergonomikus kezelőszerv-konzollal minden az Ön rendelkezésére áll, ami a feladatok széles skálájának hatékony és könnyű végrehajtásához szükséges.

Ideálisan használható gazdálkodók, állattartó telepek, valamint tájrendezéssel, zöldterületek-, sportpályák karbantartásával, kialakításával foglalkozó vállalkozások számára egyaránt.

Hosszú élettartamra tervezett, nagy teljesítményű motor

A nehéz feladatok elvégzéséhez is folyamatosan elegendő erőt, nyomatékot biztosít a 4 hengeres, közvetlen üzemanyag befecskendezéssel, turbófeltöltéssel és 37,9 kW (50,8 LE) teljesítménnyel rendelkező, megbízható Yanmar dízel motor. A legújabb technológiák felhasználásával optimalizálja az üzemanyag-felhasználást, valamint csökkenti a zaj- és károsanyag kibocsátást. Teljes mértékben megfelel az Európai Unióban érvényes, új károsanyag-kibocsátási előírásoknak (EU STAGE V). Alapfelszereltségként a John Deere 4M kompakt traktorok 12/12 PowrReverser™ mechanikus sebességváltóval rendelkeznek, de rendelhetőek 3 sebességtartományú E-Hydro automata váltóval is, mely sokoldalú felhasználást tesz lehetővé (pl: nagy területeken gyep karbantartás, talajmunkák végzése, kommunális feladatok ellátása, stb.). Kategóriájában az egyik legnagyobb hidraulika olajáramot és TLT teljesítményt biztosít, így a csatlakoztatható munkagépek alkalmazásakor nem kényszerülünk kompromisszumok megkötésére.

Egész napos munkavégzésre tervezett kényelmes kezelőtér

Az ergonómikusan elhelyezett, színkódolt kezelőszervek, az állítható szervokormány és a kényelmes, testsúlyhoz is állítható ülés egész napos munkavégzés esetén biztosítja a megfelelő kényelmet és csökkenti a fáradtság érzését. A lejtős motorháztető kialakítás kiváló láthatóságot biztosít a munkaterületre. A rendszeres karbantartási és szervizpontok könnyen hozzáférhető helyen találhatók, minimálisra csökkentve az erre a feladatokra szükséges időt. A 4M sorozatú kompakt traktorok kiterjedt fedélzeti öndiagnosztikai képességekkel vannak felszerelve, és teljes mértékben kompatibilisek a John Deere Service ADVISOR ™ rendszerével.

Professzionális, gyors és költséghatékony szervizszolgáltatás

A KITE Zrt., a John Deere egyetlen hivatalos magyarországi újtraktor-értékesítési és szervizpartnereként egyedülálló kapacitással és gyors alkatrészellátással rendelkezik. Ne kockáztasson! A nem megfelelő szerviz a garanciális időszak megszűnésével és a traktor élettartamának csökkenésével járhat. A magas műszaki biztonság érdekében az általunk elvégzett munkákra garanciát vállalunk. A John Deere kompakt traktorokra gépátadáskor Magyarország területén belül ingyenes házhoz szállítást és gépkezelői oktatást biztosítunk.