John Deere 3046R kompakt traktor

Teljes hossz 3-pont függesztőszerkezettel, mm3230
Teljes szélesség, mm1323-1728
Tengelytáv, mm (coll)1727
Magasság a borulásvédő szerkezettel, mm2332-2370
Magasság fülkével, mm2257-2278
Súly, kg1400/1700
Megengedett össztömeg, kg3180
Mellső híd, kg1450
Hátsó híd, kg2000
Vontatási kapacitás, kg4000
Borulásvédő szerkezet / Fülkemegfelel az OECD szabványnak
A gépkezelőt védő biztonsági rendszerTLT fék és üléskapcsoló
Típusfüggetlen
Helyealapkivitel hátul, opciós középen és elöl
Fordulatszám540/1000/2100
Forgásirányjobbra/balra
Kuplung / Féknedves többtárcsás
1. kategóriás hátsó 3-pontos függesztőszerkezetalapkivitel
Emelési kapacitás a csatlakozóknál, kg1148
Emelési kapacitás 610 mm-rel (24") a csatlakozók mögött, kg999
Típusfüggetlen
Helyealapkivitelű hátul, opciós középen és elöl
Helyealapkivitelű hátsó, opciós középső és elöl
Fordulatszám540/1000/2100
Forgásirányjobbra/balra
Kuplung / Féknedves többtárcsás
Sebességváltókétpedálos E-Hydro sebességváltó
Max. sebesség, km/h (mph)30,6 (19)
Fékeknedvestárcsás
Kormányzásszervokormányzás
Differenciálzáralapkivitel
Összkerékhajtásalapkivitel
Típus3-hengeres dízel turbófeltöltéses / töltő levegő hűtős
SAE J1995 bruttó motorteljesítmény névleges fordulaton kW (LE)33,3 (45,3) 2600 fordulat/percen
Névleges TLT kW (LE)27,3 (36,6)
Lökettérfogat, liter1,6
Max. nyomaték, Nm fordulatszámon142 1560 fordulat/percen
Az üzemanyagtartály térfogata, liternyitott kezelőtér - 51 / Fülke - 45

További információk

A 3R sorozatú kompakt traktor teljesítményének maximális kihasználásához a fejlett technológiájú funkciók teljes választékát építettük be az alapfelszereltség részeként. Ezek között megtalálható a négy-kerék hajtás, a digitális teljesítménykövető rendszer és a LoadMatch funkció: egy kiváló elektromos motorteljesítmény-szabályozó rendszer, amely minden alkalmazásban csúcsteljesítményt biztosít.

A John Deere 3046R kompakt traktor a kiemelkedő motorteljesítményének, a gazdag felszereltségének és a csatlakoztatható munkaeszközök széles skálájának köszönhetően kategóriájában az egyik legsokoldalúbban alkalmazható munkagép. Ideális önkormányzatok, települések, városgondnokságok, telephelyek, professzionális vállalkozások számára egyaránt, ahol a megbízhatóság, a hosszú élettartam mellett az alacsony üzemeltetési költségek is fontos szempont. Alapfelszereltség a független vezérlésű hátsó- és has alatti kardántengely, a 3 pár hidraulika csatlakozó, a többfunkciós vezérlőkar (joystick), az összkerékhajtás, a differenciálzár, az eHydro™ hidrosztatikus sebességváltó Twin Touch™ pedálokkal, az eThrottle (mely tovább csökkenti a zajkibocsátást, még hatékonyabbá teszi üzemanyag-felhasználást) funkció, a sebességtartó automatika és a szervokormány is. A napi karbantartáshoz szükséges ellenőrző pontok könnyen elérhető helyen találhatók, így több idő jut a hatékony munkavégzésre.

Megbízható, nagy teljesítményű, hosszú élettartamra tervezett motor

A 3 hengeres Yanmar dízelmotor alacsony károsanyag- és zajkibocsátás mellett is bőséges nyomatékot biztosít még a nehéz feladatokhoz is. Teljes mértékben megfelel a legújabb Európai Unióban érvényes károsanyag-kibocsátási előírásoknak (EU STAGE V). Levegőszűrő rendszere 2 féle szűrővel (egy belső biztonsági szűrővel, és egy külső előszűrővel) rendelkezik, mely hatékonyan segíti a folyamatos munkavégzést és növeli a motor élettartamát. Az eHydro™ 3 sebességtartományos hidrosztatikus sebességváltó maximális hatékonyságot biztosít: LoadMatch™ funkció: a sebességet a motorterhelésnek megfelelően szabályozza a maximális teljesítményhez és a lefulladás megelőzéséhez. MotionMatch funkció: a sebességváltó reakciósebességét azonnal a hátra-előre irányuló terhelésnek megfelelően állítja be. SpeedMatch™ funkció: 0,1 km/h lépésekben szabályozható állandó sebességet állít be.

Egésznapos munkavégzésre tervezett kényelmes kezelőtér és opcionálisan rendelhető ComfortGardTM fülke

Az ergonómikusan elhelyezett, színkódolt kezelőszervek, az állítható kormány és a kényelmes deluxe ülés egész napos munkavégzés esetén is megfelelő kényelmet biztosít. A John Deere 3046R kompakt traktorhoz opcionálisan rendelhető, a kategóriában kiemelkedő biztonságot és kényelmet nyújtó ComfortGard™ fülke teljesen szigetelt, így a zajszint nem haladja meg a 79 dB(A) értéket. A klímaberendezés és a fűtés új mércét állít fel a teljesítmény és a hatékonyság terén. Az ülés magas elhelyezkedése és az ívelt ajtók panoráma kilátást biztosítanak minden irányban.

Opcionálisan választható AutoconnectTM kaszaházak és Quick-ParkTM csatlakozású homlokrakodók

A John Deere AutoConnect™ kaszaház másodpercek alatt csatlakoztatható, amivel Ön időt takarít meg. A kaszaház és a hajtótengely automatikusan csatlakozik, amikor Ön fölé hajt a traktorral. A fűnyírás végeztével egyszerű letolatással ismét leválasztható a kaszaház – és mindezt a kényelmes vezetőülésből végezheti. A 3046R kompakt traktorhoz opcionálisan 153 cm (60 in) és 183 cm (72 in) munkaszélességű Autoconnect kaszaház választható. Ezek a professzionális felhasználásra tervezett kaszaházak nagy igénybevételre, hosszú élettartamra lettek kifejlesztve. Nincsenek élek és sarkok ahol a nyesedék lerakódhat. A mély kialakítás és a nagy ürítőnyílás lehetővé teszi, hogy nagyobb sebességnél vagy nehezebb körülmények között (mint pl: vastag, enyhén nedves vagy sűrű fű vágása esetén) is megmaradjon a kiváló vágási minőség és hatékonyság.

A csatlakoztatható, nagy kapacitású, magasürítésű (800 vagy 1200 literes) fű- és falevélgyűjtő rendszer lehetővé teszi a közvetlenül a pótkocsi rakfelületére történő ürítést.

A John Deere R sorozatú homlokrakodók a Quick-ParkTM gyorsrögzítő rendszernek (tároló lábakat is tartalmaz) köszönhetően egyszerűen, gyorsan, szerszám nélkül le- és felcsatlakoztathatók.

Professzionális, gyors és költséghatékony szervizszolgáltatás

A Kite Zrt. - a John Deere egyetlen hivatalos magyarországi újtraktor-értékesítési és szervizpartnereként - egyedülálló kapacitással és gyors alkatrészellátással rendelkezik. Ne kockáztasson! A nem megfelelő szerviz a garanciális időszak megszűnésével és a traktor élettartamának csökkenésével járhat. A magas műszaki biztonság érdekében az általunk elvégzett munkákra garanciát vállalunk. A John Deere kompakt traktorokra gépátadáskor Magyarország területén belül ingyenes házhoz szállítást és ingyenes gépkezelői oktatást biztosítunk.