John Deere 2038R kompakt traktor

MotorYanmar, 3 hengeres dízel
Hengerűrtartalom (cm3)1568 cm3
Névleges teljesítmény, kW (LE)27,4kW / 37,2LE
Névleges TLT kW (LE)22.7 kW / 30.4 LE
Sebességváltóhidrosztatikus 2 tartományban, 2 pedálos (TwinTouch)
Sebességtartó automatikaalapfelszereltség
KerékhajtásÖsszkerékhajtás (4WD)
KormányzásHidraulikus szervo
Differenciálzárvan
Maximális sebesség, km/h26,7 km/h
Hidraulikus olajáram, l/min35,2 l/min
TLT fordulatszámHátsó: 540 f/min; Középen: 2100 f/min
Hátsó 3 pontKat. 1.
Emelési kapacitás a csatlakozóknál, kg946 kg
Súly üresen, borulásvédő szerkezettel / fülkével, kg1100/1325 kg
Méretek H x Sz x M (mm)ROPS 1280x2875x2370; CAB 1280x2875x2135

További információk

Ne kössön kompromisszumot! A John Deere 2R kompakt traktorokat sokoldalú felhasználásra, kiemelkedő teljesítményre és hosszú élettartamra tervezték. Könnyen kezelhetők és irányíthatók, ugyanakkor a nagyobb traktorokra jellemző stabilitásnak köszönhetően egyszerre több és nagyobb munkagép költséghatékony üzemeltetését is lehetővé teszik. Kiválóan alkalmazhatók települések, önkormányzatok, sportpályaápolással, településfenntartással, városgondnoksággal foglalkozó vállalkozások, kertészetek és gazdálkodók által egyaránt.

A John Deere 2R kompakt traktorok speciális alvázkerettel rendelkeznek, mely a megnövelt tengelytávval, az erősített hidakkal és a 4-kerék hajtással egyenetlen terepen is könnyebb, stabilabb munkavégzést biztosít (több munkaeszköz használata esetén is). A legmodernebb technológiák használatával hosszú időre biztosítják a vállalkozási célú felhasználási lehetőségekből is adódó üzleti előnyöket és a magas maradványértéket egyaránt. A napi karbantartáshoz szükséges ellenőrző pontok könnyen elérhető helyen találhatók, így több idő jut a hatékony munkavégzésre.

Megbízható, nagy teljesítményű, alacsony zaj- és károsanyag kibocsátású motor

A hosszú élettartamra tervezett 1568 cm3-es, turbófeltöltős, folyadékhűtéses, 3 hengeres, közvetlen üzemanyag-befecskendezéses Yanmar dízel motor a legújabb technológiákat alkalmazza az üzemanyagtakarékosság optimalizálása, a teljesítmény növelése és a környezeti hatások csökkentése érdekében. Teljes mértékben megfelel a legújabb Európai Unióban érvényes károsanyag-kibocsátási előírásoknak (EU STAGE V). A TLT-n keresztül leadott teljesítményértékek és a hidraulikarendszer kapacitása egyaránt a legjobbak közé tartoznak az adott kategóriában (a hátsó és középső TLT alapfelszereltség a 2038R kompakt traktoron). Levegőszűrő rendszere 2 féle szűrővel (egy belső biztonsági szűrővel, és egy külső előszűrővel) rendelkezik, mely hatékonyan segíti a folyamatos munkavégzést és növeli a motor élettartamát (a levegőszűrő telítettségét a műszerfalon lévő visszajelző lámpa jelzi). Az eThrottle funkció (mely tovább csökkenti a zajkibocsátást, még hatékonyabbá teszi üzemanyag-felhasználást), a két tartományú hidrosztatikus váltó és a Twin Touch™ pedálok kényelmesebb és gyorsabb munkavégzést biztosítanak szállítási-, hóeltakarítási- és homlokrakodóval végzett feladatok ellátása során is. Az eThrottle funkció alapfelszereltség a 2038R kompakt traktorokon.

Opcionálisan választható AutoconnectTM kaszaházak és Quick-ParkTM csatlakozású homlokrakodók

A John Deere AutoConnect™ kaszaház másodpercek alatt csatlakoztatható, amivel Ön időt takarít meg. A kaszaház és a hajtótengely automatikusan csatlakozik, amikor Ön fölé hajt a traktorral. A fűnyírás végeztével egyszerű letolatással ismét leválasztható a kaszaház és mindezt a kényelmes vezetőülésből végezheti. A 2038R kompakt traktorhoz opcionálisan 153 cm (60 in) és 183 cm (72 in) Autoconnect kaszaház választható. Ezek a professzionális felhasználásra tervezett kaszaházak nagy igénybevételre, hosszú élettartamra lettek kifejlesztve. Nincsenek élek és sarkok, ahol a nyesedék lerakódhat. A mély kialakítás és a nagy ürítőnyílás lehetővé teszi, hogy nagyobb sebességnél vagy nehezebb körülmények között (mint pl. vastag, enyhén nedves vagy sűrű fű vágása esetén) is megmaradjon a kiváló vágási minőség és hatékonyság. Az elektromos nyírásmagasság-szabályozással (CommandCut™) a kaszaház gyorsan és pontosan beállítható egyetlen kapcsoló elforgatásával. Ez leegyszerűsíti a gyakran ismétlődő műveletek végrehajtását.

A csatlakoztatható, nagy kapacitású fű- és falevélgyűjtő rendszerek magasürítéssel is rendelhetők, mely lehetővé teszi a közvetlenül a pótkocsi rakfelületére történő ürítést.

A John Deere R sorozatú homlokrakodók a Quick-ParkTM gyorsrögzítő rendszernek (tároló lábakat is tartalmaz) köszönhetően egyszerűen, gyorsan, szerszám nélkül le- és felcsatlakoztathatók.

Kényelmes kezelőtér és opcionálisan rendelhető komfort fülke

A speciális motorháztető kialakítás, a tágas kezelőtér, a színkódolt, jól látható, ergonomikus kialakítású kezelőszervek, a tempomat, a dönthető szervokormány, a kényelmes ülés, a hidrosztatikus sebességváltó és a Twin Touch™ pedálok egyszerű kezelhetőséget, precíz és gyors munkavégzést biztosítanak rakodás vagy fűnyírás esetén is. A pohártartó, a tárolórekeszek, a gumírozott sík padló (mely csökkenti a rezonancia- és zajhatást), a kényelmes fel- és leszállást segítő elemek egyaránt fokozzák a komfortérzést. A halogén fényszóró szintén alapfelszereltség a 2038R kompakt traktorokon. A borulásvédő szerkezet lehajtható (fák alatti munkavégzés esetén). Az opcionálisan igényelhető, megnövelt látótérrel rendelkező, a kategóriában kiemelkedően kényelmes komfort fülke elősegíti, hogy a gépkezelő bármilyen időjárási mellett egész nap ideális körülmények között dolgozzon (pl: hótolás, sószórás, fűnyírás stb.).

Professzionális, gyors és költséghatékony szervizszolgáltatás

A Kite Zrt. - a John Deere egyetlen hivatalos magyarországi újtraktor-értékesítési- és szervizpartnereként - egyedülálló kapacitással és gyors alkatrészellátással rendelkezik. Ne kockáztasson! A nem megfelelő szerviz a garanciális időszak megszűnésével és a traktor élettartamának csökkenésével járhat. A magas műszaki biztonság érdekében az általunk elvégzett munkákra garanciát vállalunk. A John Deere kompakt traktorokra Magyarország területén belül gépátadáskor ingyenes házhoz szállítást és ingyenes gépkezelői oktatást biztosítunk.