John Deere 1575 frontkaszás fűnyírógép

Típusszervókormányzás/dönthető
TLT Helyeelső
TLT Típusnedves többtárcsás, modulált
Hasmagasság, mm (coll)165 (6,5)
Magasság fülkével, mm (coll)2127 (83,7)
Hossz, mm (coll)2218 (87,3) kaszaház nélkül
Szélesség, mm1314
Tengelytáv, mm (coll)1250 (49,2)
Tömeg (kg)1105,5
Nyírásszélesség, cm (coll)153 (60)/183 (72)
Nyírásmagasság, mm (coll)2,54-15,24 (1-6)
HajtóműL típusú
Típushidrosztatikus
Járószerkezet4-kerék hajtás
Differenciálzáralapfelszereltség
Max. sebesség km/h (mph), előremenetben19,3 (12)
Max. sebesség km/h (mph), hátramenetben8 (5)
Fékekbelső nedvestárcsás
Típusdiesel
Hengerek száma3
Névleges teljesítmény, kW (LE)27,5 (37,4)

További információk

A legújabb 1500-as sorozatú TerrainCut professzionális frontkaszás fűnyírókat kifejezetten arra terveztük, hogy dús gyep nagy sebességű vágásakor páratlan vágási minőséget biztosítsanak. A legfontosabb jellemzők közé tartozik a nagy kapacitású 4,6 mm vastag kaszaház, a nagy nyomatékú dízelmotor és a kivételes négykerék-hajtás – mindezekhez hozzájárul a gépkezelő optimális biztonsága és kényelme is.

Az önmerevítő felépítésnek köszönhetően a terhelés sokkal nagyobb területen oszlik el, ami rendkívül megnöveli a szerkezet általános teherbírását, és lehetővé teszi, hogy az egyes alkatrészek az alacsony súlypont érdekében közelebb helyezkedjenek el a talajszinthez. Fordulékonysága miatt gyorsan nyírja a füvet az akadályok körül (cserjék, fák, egyéb akadályok. A csatlakoztatható adaptereknek köszönhetően (seprő, hótoló, gréder, stb.) egész évben költséghatékonyan használható munkagép. Igény esetén közúti forgalomba helyezhető. Ideális közepes és nagyobb méretű települések gyepterületeinek, közterületeinek rendszeres gondozására.

Megbízható, nagy teljesítményű, alacsony zaj- és károsanyag kibocsátású motor

A hosszú élettartamra tervezett, 3 hengeres, 27,5 kW (37,4LE) teljesítményű, folyadékhűtéses, közvetlen üzemanyag-befecskendezéses Yanmar dízelmotor nagy nyomatékkal és kedvező üzemanyagfelhasználással rendelkezik, teljes mértékben megfelel a legújabb Európai Unióban érvényes előírásoknak (EU Stage V). Levegőszűrő rendszere 2-féle szűrővel (egy belső biztonsági szűrővel, és egy külső előszűrővel) rendelkezik, mely hatékonyan segíti a folyamatos munkavégzést és növeli a motor élettartamát. A nagy igénybevételre kifejlesztett hidrosztatikus sebességváltó maximalizálja teljesítményt és csökkenti az üzemeltetési költségeket.

Opcionálisan választható John Deere 7-IronTM professzionális kaszaházak

A 7-Iron™ kaszaházak már évtizedek óta bizonyítják a kiváló nyírásminőséget, nagy teljesítményt és a hosszú élettartamot a professzionális felhasználók körében. A 14 cm mélységű és speciálisan formatervezett kaszaház kialakítás kiemelkedő kapacitást biztosít még nagyobb sebességnél és enyhén nedves vagy sűrű fű esetén is.

Kényelmes, klimatizált kezelőfülke

Tágas belső tér, 360°-os láthatóság, ergonómikusan elhelyezett kezelőszervek, dönthető szervokormány, kényelmes kartámasszal rendelkező légrugós ülés.