John Deere 1026R kompakt traktor


Készlet erejéig a John Deere 1026R kompakt traktor
már 6 300 000,- Ft-+Áfától elérhető!

Teljes hossz 3-pont függesztőszerkezettel, mm2846
Teljes szélesség, mm1200
Tengelytáv, mm (coll)1450
Magasság a borulásvédő szerkezettel, mm2280
Magasság fülkével, mm1985
Súly üresen, borulásvédő szerkezettel / fülkével, kg700/850
Megengedett össztömeg, kg1327
Mellső híd, kg612
Hátsó híd, kg715
Vontatási kapacitás, kg1370
Borulásvédő szerkezet / Fülkemegfelel az ASAE, és az OSH szabványnak
A gépkezelőt védő biztonsági rendszerTLT fék és üléskapcsoló
Típusfüggetlen
Fordulatszám540 hátsó, 2100 középen és elöl
Forgásiránybalra forgó
Helyealapkivitel hátul és középen, opciós elöl
Kuplung / Féknedves többtárcsás
Differenciálzáralapkivitel
Sebességváltó2 sebességcsoportos hidrosztatikus/ kétpedálos automata
Maximális sebesség, km/h14,6
Fékeknedvestárcsás
Kormányzásszervo
Összkerékhajtásalapkivitel
SAE J1995 bruttó motorteljesítmény névleges fordulaton kW (LE)18,5 (24,8)
Névleges TLT kW (LE)13,4 (18)
A motor lökettérfogata [liter]1,115
Max. nyomaték, Nm fordulatszámon63,7 1900 fordulat/percen
Légszűrőszáraz típus, biztonsági betéttel
Az üzemanyagtartály térfogata, liter21,2
Munkagép, l/perc13,2
Teljes térfogatáram, l/perc24
Kormányzás, l/perc10,8
1. kategóriás hátsó 3-pontos függesztőszerkezetalapkivitel
Emelési kapacitás a csatlakozóknál, kg525
Emelési kapacitás 610 mm-rel (24") a csatlakozók mögött, kg309

További információk

Az 1026R univerzális kompakt traktor tökéletes stabilitást és vezetési kényelmet nyújt. Ezen a feladatok széles skálájára tervezett kis kompakt traktoron a munkaeszközök és munkagépek könnyen és gyorsan cserélhetők. A standard felszereltség részét képezi a hátul és has alatt lévő kardántengely, a hátsó 3 pont felfüggesztés, a hidraulika csatlakozók, a könnyű működtetést elősegítő hidrosztatikus sebességváltó, a kezelő igényeihez állítható szervokormány és deluxe ülés, a négykerék hajtás, a differenciálzár és a deluxe lámpakészlet.

Ideális települések, önkormányzatok, településfenntartással, városgondnoksággal foglalkozó vállalkozások, vállalkozók, gazdálkodók számára, ahol fontos a sokoldalúság és a költséghatékonyság. Egyszerre több munkagép csatlakoztatását, alkalmazását teszi lehetővé.

Megbízható, nagy teljesítményű, alacsony zaj- és károsanyag kibocsátású motor

A hosszú élettartamra tervezett Yanmar® TNV Clean & Silent 3 hengeres dízel motor utókezelés nélkül is megfelel a legújabb Európai Unióban érvényes károsanyag-kibocsátási előírásoknak (EU STAGE V), ugyanakkor Önnek nem kell kompromisszumot kötnie a motorteljesítmény és költséghatékonyság területén sem. A nagy nyomatéktartalék erős igénybevétel esetén is alacsonyabb üzemanyagfelhasználást biztosít. A TLT-n keresztül leadott teljesítmény értékek és a hidraulika rendszer kapacitása egyaránt a legjobbak közé tartoznak az adott kategóriában, emiatt a csatlakoztatott munkaeszközök kiválasztásában sem kell a későbbiekben kényszerű döntéseket meghoznia. Alapfelszereltség a 2 pár SCV és az integrált Joystick (homlokrakodóhoz). A front és oldalpanelek a speciális kialakításnak köszönhetően nagy hűtőfelületet és kiváló légáramlást biztosítanak, ugyanakkor meggátolják a hűtő eltömődését. Levegőszűrő rendszere 2-féle szűrővel (egy belső biztonsági szűrővel, és egy külső előszűrővel) rendelkezik, mely hatékonyan segíti a folyamatos munkavégzést és növeli a motor élettartamát.

Opcionálisan választható AutoconnectTM kaszaházak és Quick-ParkTM csatlakozású homlokrakodók

A John Deere AutoConnect™ kaszaház másodpercek alatt csatlakoztatható, amivel Ön időt takarít meg. A kaszaház és a hajtótengely automatikusan csatlakozik, amikor Ön fölé hajt a traktorral. A fűnyírás végeztével egyszerű letolatással ismét leválasztható a kaszaház – és mindezt a kényelmes vezetőülésből végezheti. Az 1026R kompakt traktorhoz opcionálisan 137 cm (54") vagy 153 cm (60") Autoconnect kaszaház választható. A teljesen független TLT hajtás lehetővé teszi, a TLT be- és kikapcsolását a traktor mozgásának megállítása nélkül. Ez a funkció nagyon hasznos, ha fűnyírás közben különböző akadályokon kell keresztül hajtanunk (mint pl: autófelhajtó stb.). Ezek a professzionális felhasználásra tervezett kaszaházak nagy igénybevételre, hosszú élettartamra lettek kifejlesztve. Nincsenek élek és sarkok ahol a nyesedék lerakódhat. A mély kialakítás és a nagy ürítőnyílás lehetővé teszi, hogy nagyobb sebességnél vagy nehezebb körülmények között (mint pl: vastag, enyhén nedves vagy sűrű fű vágása esetén) is megmaradjon a kiváló vágási minőség és hatékonyság.

A csatlakoztatható, nagy kapacitású fű- és falevélgyűjtő rendszerek magasürítéssel is rendelhetők, mely lehetővé teszi a közvetlenül a pótkocsi rakfelületére történő ürítést.

A John Deere H és R sorozatú homlokrakodók a Quick-ParkTM gyorsrögzítő rendszernek (tároló lábakat is tartalmaz) köszönhetően egyszerűen, gyorsan, szerszám nélkül le- és felcsatlakoztathatók.

Kényelmes kezelőtér és opcionálisan rendelhető komfort fülke

Az ergonomikus kialakítás, a színkódolt kezelőszervek, az integrált homlokrakodó vezérlés, a tempomat, a dönthető szervokormány, a kényelmes ülés, a hidrosztatikus sebességváltó és a Twin Touch™ pedálok egyszerű kezelhetőséget, precíz és gyors munkavégzést biztosítanak rakodás vagy fűnyírás esetén is. A borulásvédő szerkezet lehajtható (fák alatti munkavégzés esetén). A keskeny szélesség olyan helyeken is lehetővé teszi a munkavégzést ahol más kompakt traktor egyszerűen nem fér el, ugyanakkor a speciális kialakításnak (erősített híd, tengelytáv, stb.) köszönhetően mégis nagy stabilitást biztosít minden terepen. A halogén fényszórók és a két kiegészítő lámpa a sárvédőkön szintén alapfelszereltség a 1026r kompakt traktorokon. A hátsó 3 pont és TLT (opcionálisan mellső függesztőszerkezet és TLT igényelhető) sokoldaldalú felhasználhatóságot biztosít.

Az opcionálisan igényelhető megnövelt látótérrel rendelkező kényelmes komfort fülke elősegíti, hogy a gépkezelő bármilyen időjárási körülmények között egész nap kényelmesen és ideális körülmények között dolgozzon (pl: hótolás, sószórás, fűnyírás stb.).

Professzionális, gyors és költséghatékony szervizszolgáltatás

A Kite Zrt. - a John Deere egyetlen hivatalos magyarországi újtraktor-értékesítési és szervizpartnereként - egyedülálló kapacitással és gyors alkatrészellátással rendelkezik. Ne kockáztasson! A nem megfelelő szerviz a garanciális időszak megszűnésével és a traktor élettartamának csökkenésével járhat. A magas műszaki biztonság érdekében az általunk elvégzett munkákra garanciát vállalunk. A John Deere kompakt traktorokra gépátadáskor Magyarország területén belül ingyenes házhoz szállítást és ingyenes gépkezelői oktatást biztosítunk.